Woning kopen aan de Costa Azahar, Benicasim

Huis kopen aan de Costa Azahar, Benicasim, te Spanje ?

De provincie Castellon aan de Costa Azahar is een opkomend toeristengebied onder de Nederlanders. In deze provincie zijn vele leuke typische spaanse badplaatsen te vinden en mooie natuurgebieden in de omgeving. Hier is nog veel te ontdekken.

Veel toeristen vliegen naar Valencia voor een heerlijke vakantie naar met zijn allen onder Valencia hun vakantie vieren.

Veel Historie in Castellon

Terwijl ten noorden van Valencia in de Provincie Castellon het echte Spanje gevoel en zeer veel historie is te vinden. Dit op nog geen half uur rijden van het vliegveld Valencia.

Dit opkomend gebied is rijk aan gezellige badplaatsen zoals bijvoorbeeld Sagunto, Oropesa, Vinaros, Peniscola, Burriana, Castellon en Benicasim.

Castellon is de hoofdstad van deze gelijknamige provincie. Hier zijn tevens vele oude gebouwen te vinden en rijk aan historie. Een paar kilometer naar de zee ligt Grao de Castellon, een gezellige haven met restaurants van hoge kwaliteit.

Daarnaast is de natuur op zijn mooist in de binnenlanden. Daar vind u veel groen, meren en erg leuke dorpjes om eens te bezoeken.

Huis kopen aan de Costa Azahar

Als u op vakantie bent geweest in de Provincie Castellon en enthousiast geworden dan is het misschien wel leuk om een eigen huis te kopen. In deze regio is het nog zeer betaalbaar en op prachtige plekken zijn woningen te vinden.

Bovendien is deze regio een stuk goedkoper dan ten zuiden van Valencia.

MooiCastellon heeft ervaring in het kopen van een huis en wat er allemaal bij komt kijken. Op onze website zijn een aantal woningen te vinden die wij aanbieden voor bevriende makelaars.

Denk eens aan de regio Castellon. Steeds meer Nederlanders ontdekken dit gebied en gaan er heen op vakantie.

Investeren in onroerend goed kan nog heel interessant zijn.

 

Voor meer info : https://www.mooicastellon.nl/property/goed-onderhouden-huis-met-zeezicht-te-benicassim/