Kop van Sas maakt je klaar voor kangoeroewonen

Wonen met je beste vriend of vriendin, zodat je de kosten kan delen. Samenwonen met je grootouders, zodat je langer kan genieten van hun gezelschap. Het is allemaal mogelijk met kangoeroewonen! Wat had je daarom gedacht van kangoeroewonen aan zee? Lekker praktisch en gezellig in één!

 

Kangoeroewoning te koop aan zee in Bredens kader

Misschien eerst even een woordje uitleg over kangoeroewonen. Want wat is dit precies en waaraan kan je je verwachten als je een kangoeroewoning koopt? Wel, een kangoeroewoning zijn in feite twee woongedeeltes in één enkel gebouw. Het gebouw beschikt over twee aparte ingangen, waarbij één woning is gelegen op het gelijkvloers en de tweede op de eerste (en tweede) verdieping.

 

Onze kangoeroewoningen te koop in Bredene zijn met andere woorden ideaal voor bijvoorbeeld twee generaties, maar ook voor zij die een verblijfplaats zoeken zonder familieband. Koop je bovendien een kangoeroewoning in Bredene, dan ga je voor zorgeloos wonen. Onze woningen voldoen gegarandeerd aan jouw behoeftes en bovendien woon je er in alle rust in de frisse zilte zeelucht van de Bredense kust: het ideale totaalpakket voor zowel jong als oud!

 

Kangoeroewonen is nog nooit zo voordelig geweest

Ga je voor een kangoeroewoning in Kop van Sas in Bredene, dan hoef je niet druk te maken over torenhoge prijzen die zo gekend zijn aan onze Belgische kust. Bij ons geniet je immers al van een drieslaapkamerwoning vanaf 225000 euro of van een appartement vanaf 199000 euro. En alsof dat nog niet genoeg is, gaan kangoeroewoningen ook gepaard met bijzondere voorwaarden! Vraag ons dus zeker naar de voordeelprijzen tijdens onze werfontmoeting!

 

 

Kangoeroewonen in Bredene? Kop van Sas maakt het mogelijk!

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe kangoeroewoning in Bredene? Groot gelijk hebt je! Kangoeroewonen heeft niets dan voordelen voor jou in petto. Want zeg nu zelf: wie wilt er nu niet met zijn dierbaren onder één dak wonen? Kop van Sas maakt je graag wegwijs in de mogelijkheden voor jou en je familie of vrienden!

Voor verdere toelichting kan je ons steeds contacteren via het telefoonnummer +32 59 44 10 44.  Onze medewerkers doen hun uiterste best om jou een antwoord op maat van je vraag te geven. Alvast tot binnenkort voor meer informatie.

Voor meer info : http://www.betaalbaarwonenaanzee.be/wonen-aan-zee/kangoeroewonen/