Huizenplan
Image default
Woonkamer

Het juiste bankstel kopen

De juiste bank uitzoeken is toch nog echt wel een klus. Je hebt de precieze maat nodig voor in jouw woonkamer. Met de juiste hoeken, stiksels en kleuren. Je hebt keuze uit een lounge bankstel, een twee zit, drie zit bankstel, de diepte van de zitting en nog veel meer. Maar wat past nou echt bij jou en je woonkamer?

 

Italiaanse banken

Italië staat er om bekend dat daar de beste meubels en beste designs vandaan komen. Ze zeggen niks voor niks Milaan is de stad van de mode. Hier komen ook de beste meubels vandaan. De kwaliteit is uitstekend. In de banken zit pocketvering. Pocketvering is de beste vering van u in een bank kunt nemen. Om de veren heen zitten zakjes wat al het vocht opneemt en de veren volledig beschermen. Zo zullen de veren gemakkelijk 25 jaar mee kunnen. Daarbij kunt u bij leren bankstellen altijd de dikte kiezen van het leer. Dit is natuurlijk wel van belang dat u niet de dunste neemt. Hoe dikker het leer hoe duurder hij is, maar zo zult u ook langer met uw bank doen. Dit geld ook voor stoffen banken.

 

Chinese banken

Dit zijn rootzooi banken die u met een aantal jaren weg kunt gooien. De zitting zal inzakken en er zal kuilvorming ontstaan. In de bank zit vaak alleen koudschuim en verder totaal geen veren. Veren zijn van uiterst belang, voor uw comfort en voor de levensduur van uw bank. Daarbij is de stof en lederlook vaak zo dun dan hier scheuren in kunnen komen. Als u een bank voor een aantal jaren wilt hebben, kunt u gerust een Chinese bank kopen.

 

Vrijwel is elke bank in de juiste maat verkrijgbaar. U kunt een bank zo maken dat hij uitstekend in uw woonkamer past. Ga daarom altijd naar een winkel toe en vraag daar om de maten die er voor de bank zijn. 

Goedkoop is duurkoop. Wanneer u een bankstel voor 500 euro koopt, die uit China komt. Zult u gemiddeld 5 tot 8 jaar met deze bank doen. Als u een bank van rond de 2000 euro koopt. Zult u gemiddeld 25 tot 30 jaar met deze bank doen. Op lange termijn bent u dus goedkoper uit. U zult voor een bank van 500 euro gemiddelde 100 euro per jaar betalen. Bij een bank van 2000 euro gemiddeld 80 euro per jaar. Spaar iets langer voor een goede bank en u zult uiteindelijk goedkoper uit zijn!

Voor meer info : http://hetmeubelplein.nl