Huizenplan
Image default
Aanbiedingen

Slimme verlichting in de keuken plaatsen

De keuken is het middelpunt van je huis. Naast dat je er veel tijd doorbrengt om je eten te bereiden is het vaak ook de plek waar je sociaal bent met familie en vrienden. Goede verlichting is daarom erg belangrijk in de keuken. Het moet functioneel zijn maar ook gezellig. De verlichting van Philips hue kan je hierbij helpen. Met een simpele aanraking op je smartphone pas je de setting aan van functioneel naar gezelligheid.

Starten met slimme lampen

Veel mensen zijn bang om de stap te maken naar slimme lampen. Ze zijn bang voor de installatie en de rompslomp eromheen. Gelukkig valt dit allemaal reuze mee en hoef je nergens bang voor te zijn. Je kunt namelijk al met een slimme lampen beginnen, zonder dat je kabels hoeft te trekken of software moet installeren.

Verschillende soorten lampen en armaturen

Wanneer je kiest voor de slimme verlichting van hue heb je keuze uit heel veel lampen en armaturen. De slimme technologie zit verstopt in de lamp. Het vervangen van een gloeilamp naar een slimme lamp is dan ook zo gebeurt. Zo zijn er lampen beschikbaar met E27, E14 en GU10 fitting om de traditionele lampen te vervangen. Naast de losse lampen heeft Philips ook slimme lampen inclusief armatuur. Denk bijvoorbeeld aan een lamp voor boven de eetkamertafel of een sokkellamp voor buiten. Maar ook als plafonnière kun je een Philips hue plafondlamp gebruiken. Doordat er verschillende soorten lampen beschikbaar zijn kun je je hele keuken binnen no-time voorzien van slimme verlichting.

Gebruik in de keuken

Het mooie  aan slimme verlichting in de keuken is de eenvoudige bediening. Door het maken van vooraf ingestelde presets schakel je eenvoudig je verlichting. Zo kun je tijdens het koken kiezen voor wit werklicht en schakel je bij de borrel om naar gezellig en gedimd licht. Elke slimme lamp kun je individueel schakelen en naar wens dimmen.