Huizenplan
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten bureaus

Verschillende soorten bureaus 

Er bestaan veel verschillende soorten bureaus. Vroeger werkten vele arbeiders in de fabrieken. In de fabrieken kenden ze geen bureaus en gebruikten ze enkel tafels ter ondersteuning. De generatie van de ouders van tegenwoordig hebben zeker al kennis gemaakt met de verschillende soorten bureaus. Vele mensen in Nederland zijn werkzaam op een kantoor en maken gebruik van een bureau. Er zijn enorm veel verschillende bureaus verkrijgbaar. De vormen, afmetingen, kleuren, materialen en functionaliteiten verschillen per bureau. Wij lichten graag een aantal bureaus voor jou uit. Wellicht word jij geïnspireerd door de verschillende soorten bureaus. 

 

Elektrische verstelbaar bureau

Laten we meteen van start gaan met een modern bureau: het elektrische verstelbare bureau. Dit bureau is met één druk op de knop verstelbaar in hoogte. Dit is ontzettend handig voor een bedrijf waarbij veel gebruik wordt gemaakt van flexwerkers. Iedere persoon is anders en heeft een bepaald voorkeur voor de hoogte van haar bureau. Door middel van de elektrische verstelbaarheid is dat gemakkelijk aan te passen. Over het algemeen zijn de elektrische verstelbare bureau zo hoog in te stellen, dat het een zit-sta bureau is. Voor de afwisseling gedurende de dag, kan het prettig zijn om tussendoor staand te gaan werken. Bekijk het assortiment zit-sta bureaus bij Kato Kantoorinrichting. 

 

Hoekbureau

De kantoorruimtes van tegenwoordig zijn redelijk duur. Alle ruimte die beschikbaar wordt gesteld in de kantoorruimte, moet dus ook zo goed mogelijk worden benut. Door gebruik te maken van een hoekbureau laat je geen enkel stuk in de ruimte onbenut. Bij het thuiswerken neemt een hoekbureau weinig ruimte in beslag. Je neemt natuurlijk wel meer ruimte in beslag, maar doordat je een eigen hoekje creëert lijkt het alsof je weinig ruimte in beslag neemt. Daarnaast is een hoekbureau enorm praktisch. Alles wat je nodig hebt kan je binnen handbereik leggen. Zo kan je de printer bijvoorbeeld naast je plaatsen, zodat je efficiënt ter werk kunt gaan. 

 

Duo bureau

Een duo bureau is uitermate geschikt voor de medewerkers die veel met elkaar overleggen of vaak met elkaar meekijken. Een duo werkplek bestaat in principe uit één frame. Aan dit frame zijn vervolgens twee werkbladen gemonteerd, zodat je beide kunt werken van achter je eigen bureau. De werkbladen zijn wel per frame bevestigd, maar dat betekend niet dat ze niet apart van elkaar in hoogte versteld kunnen worden. Ze zijn apart in hoogte verstelbaar door middel van een slinger, elektriciteit of schroefjes. 

https://www.katokantoorinrichting.nl/