Huizenplan
Image default
Aanbiedingen

Wat biedt De Nationale Vastgoedportefeuille vanuit de markt aan opkopers?

Wij van De Nationale Vastgoedportefeuille bieden de mogelijkheid om uw vastgoed aan een opkoper aan te bieden. Wij beschikken over een ruim netwerk en verkrijgen het van de juiste partijen. Dit is de reden waarom wij snel en efficient kunnen schakelen en snel uw huis kunnen opkopen.

Wij kijken niet naar de staat van uw woning, maar wat een passend bod is voor uw woning. Het bezitten van een huis die u kwijt wilt raken kost veel geld en dit kan alleen maar gaan opstapelen. Doordat wij snel schakelen kunt u direct een bod ontvangen en zullen wij snel uw huis opkopen tegen een reële prijs. Dit zorgt niet alleen voor minder kosten maar ook een stukje zekerheid dat u uw huis toch kwijtraakt. We doen dit doormiddel van persoonlijk contact. Mocht u akkoord gaan met het bod dan gaat de verkoop door naar de notaris op onze kosten en zullen wij ervoor zorgen dat alles keurig tot in de puntjes wordt geregel, u ontvangt ook direct uw geld.

Wij nemen al uw verkoop stress uit handen, zorgen voor een snelle afhandeling en geen bijkomende kosten. Bent u geinteresseerd in het verkopen van uw woning, vraag nu een gratis bod aan via onze website.

Misschien komen we elkaar direct tegemoet of zal u in de toekomst aan ons denken als partner voor het snel en efficient schakelen bij de verkoop van uw woning. Kijk voor meer informatie op: https://denationalevastgoedportefeuille.nl/vrijblijvend-aanmelden-huis-of-pand/

http://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-opkoper/