Huizenplan
Image default
Auto's en Motoren

Volg ook de theoriecursus Alphen aan den Rijn, dan weet je zeker dat je in 1x slaagt!

Wie wil er nou niet lekker rondrijden in zijn / haar eigen auto? De vrijheid en zelfstandigheid die je daarmee krijgt, geven je leven extra kleur. Maar goed, alles begint natuurlijk met het theorie examen. Daarvoor moet je slagen om het praktijkexamen te mogen doen. Om het theoriecertificaat snel te halen, kun je je melden bij Gelijk Geslaagd. Dit opleidingsinstituut organiseert ééndaagse cursussen, waaronder de theoriecursus Alphen aan den Rijn. Zowel de lessen als het examen vinden op 1 dag plaats.

De docenten van Gelijk Geslaagd zijn zeer ervaren. Ze kennen de Nederlandse verkeersregels voor de volle 100%. Ze hebben contacten bij het CBR en zijn dus op de hoogte van de laatste stand van zaken wat de examens betreft. Maar misschien wel het allerbelangrijkste is dat de opleiders gewoon relaxed zijn. Ze leggen dingen uit zodat iedereen het snapt. Ze geven je zelfvertrouwen in plaats van dat ze je zenuwachtig maken voor het auto theorie examen.

Wat kan je verwachten van Gelijk Geslaagd?

We hadden het over Alpen aan den Rijn, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een theoriecursus Gouda, Den Bosch, Leiden of Rotterdam / Barendrecht. Ben je benieuwd hoe een en ander praktisch verloopt? We zetten het voor je op een rij. Je wordt vroeg in de ochtend verwacht op de leslocatie. Na een korte kennismaking krijg je uitleg over verkeersregels, verkeersinzicht, verkeerswetten, verkeersrisico’s en gevaarherkenning. Je bent overigens niet in je eentje. Het gaat om een klassikale training, wel zo leuk! Tegen het einde van de ochtend is het tijd voor de lunch. Die wordt verzorgd door het team van Gelijk Geslaagd. Na deze break wordt nog even kort de tijd genomen om de puntjes op de i te zetten. Kort, want het is al tijd voor het examen! De examenlocatie is meestal dichtbij en alle leerlingen worden daarheen gebracht. Vergeet je ID niet, heb je die niet bij je dan mag je geen examen doen. Direct na het examen krijg je te horen of je geslaagd bent.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/