Huizenplan
Image default
Vervoer en transport

Verhuizen naar de VS

Verhuizen naar de VS

Wanneer u aan het overwegen bent of u wilt verhuizen naar de VS dan bent u waarschijnlijk al veel aan het uitzoeken en de voor en nadelen aan het afwegen. Het is belangrijk om de verhuizing op tijd en goed aan te pakken, zo weet u zeker dat alle zaken goed geregeld zijn en de verhuizing zo spoedig mogelijk verloopt. Wanneer de datum bekend is van de verhuizing is het aan te raden om zo snel mogelijk een professionele partij te zoeken die uw spullen kunt verhuizen van Nederland naar de VS.

Als u op zoek bent naar een professionele partij die uw verhuizing kan verzorgen, dan is Windmill Forwarding de juiste partner op het gebied van internationale verhuizingen. Door jarenlange ervaring en partners in verschillende landen weet u zeker dat uw spullen met de juiste zorg naar uw nieuwe huis verzonden worden.

Kosten besparen met Groepage

Uw spullen verhuizen bij een internationale verhuizing kan via verschillende vormen van transport. Zo is het mogelijk om uw spullen per luchtvracht, zeevracht of via de weg te vervoeren. Er hangen verschillende prijskaartjes aan de vormen van transport. Luchtvracht is de duurste optie en met zeevracht kunt u bijvoorbeeld kosten besparen. Het enige nadeel aan zeevracht is dat het een stuk langer duurt voordat uw inboedel op de bestemming aankomt. Het is daarom belangrijk om op tijd uw verhuizing te regelen, zodat uw spullen op tijd op locatie aankomen. Een oplossing om geld te besparen is groepage. Windmill Forwarding is grondlegger van groepage diensten. Dat houdt in dat meerdere goederen van verschillende verhuizingen samen in een container vervoerd worden. Zo bespaart u een hoop kosten, omdat zo alle ruimte in de container benut wordt. 

Bekijk de website van Windmill Forwarding voor meer informatie over internationale verhuizing en welke verschillende landen ze naar verhuizen.

 

https://windmillforwarding.com/