Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Ga voor een bank van deze tijd en kies voor de Baenks bank

Als je op zoek bent naar een bank van deze moderne tijd, maar gemaakt van hoogstaande kwaliteit met prachtige vormen en een uniek zitcomfort dan moet je kijken naar de Baenks bank. De meubelen zijn in zijn totaliteit afgewerkt met een perfecte confectie. Ze ademen oog voor detail en zijn toch eigentijds op hun eigen manier. Er zit standaard 7 jaar garantie op de meubelen van Baenks, waardoor je jarenlang onbezorgd kunt genieten van het beste zitcomfort. Speel met de verschillende collecties en creëer jouw eigen unieke interieur.

Zo ontstond de Baenks bank

In 2016 werd het merk Baenks opgericht uit verschillende ondernemers die al bekend waren in de meubelwereld in Nederland. Zij waren van mening dat de mainstream zitmeubelen niet meer uniek genoeg waren en dat de kwaliteit verslechterde. Samen wilden ze een merk creëren waarbij de combinatie van fashion, duurzaamheid, afwerking en kwaliteit hoog in het vaandel stonden. Dat is ze gelukt met de meubelen en een Baenks bank die nog steeds een bekende naam is in de meubelwereld. 

Een team van 25 professionals hebben het bedrijf opgezet en daar wordt nog steeds vanuit passie gewerkt. Dat zie je ook terug in al hun meubelen en er wordt nog steeds gestreefd naar 100% klanttevredenheid. De lange garantie van 7 jaar onderstreept dit nog een keer extra. Hierdoor kan en mag je veel verwachten van hun meubelen. 

Baenks kiest voor een minimalistisch en tijdloos design

Het design van een Baenks bank is minimalistisch, maar springt er toch uit. Dat komt onder andere door de perfecte afwerking en de details. Al verwacht je het misschien niet bij designmeubelen, maar Baenks heeft gezorgd dat designmeubelen ook betaalbaar zijn en voor iedereen aan te schaffen. En samen met de banken kun je ook andere design meubelen aanschaffen van hoogwaardige kwaliteit, zoals tafels, bijzettafels en salontafels om het interieur uniek in te richten en af te maken. 

In de basis kun je de collectie zien als tijdloos, stijlvol en inspirerend. In de Baenks bank worden strakke lijnen en toch ook ronde vormen gebruikt van hoogwaardige materialen. Op die manier kun je zowel in een trendy Japandy kamer als in een minimalistische woonkamer de banken plaatsen. Het zijn echte eyecatchers die te combineren zijn met elke interieurstijl die bij jou past.

Kies voor een echt mooi design met een Baenks bank

Als je naar iets anders zoekt dan naar mainstream meubelstukken en banken dan is Baenks bank een hele goede keuze. Het zijn namelijk bijzondere designerstukken die jouw kamer en interieur verrijken. De ontwerpers werken met passie en streven naar meer dan 100% tevredenheid. Dat zie je terug in de afwerking bij de meubels en hun hoogwaardige kwaliteit. Als je jouw interieur compleet wil maken dan kun je naast de banken ook diverse tafels aanschaffen waardoor je kan mixen and matchen voor een betaalbare prijs bij De Ruijtermeubel. Al denk je misschien dat designmeubelen nooit betaalbaar zijn voor de normale mens, met Baenks zit je dan aan het juiste adres want dat zijn juist wél betaalbare designmeubelen.