Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Insecten verleden tijd met een plissé hordeur

 

Met een plisse hordeur behoren allerlei storende insecten in huis voortaan tot het verleden. Dat belooft een heerlijke zomer te worden. Er zijn horren in veel verschillende soorten en maten. En bovendien zijn er veel aanbieders van horren en hordeuren . Het is dus belangrijk om u goed te laten informeren. Een hor of hordeur moet voldoen als een mooi afwerking van uw woning, deze moet passen bij uw inrichting en daarbij moet de hor ook nog eens sterk zijn.

 

Mooi van design, handig in gebruik

De horren en hordeuren van Creon voldoen in ruime mate aan al deze hoge eisen. De strakke plisse hordeuren zijn van Japans design. Naast hun mooie uiterlijk zijn ze makkelijk in gebruik. Ze laten een koel windje naar binnen waaien maar houden vervelende insecten tegen.  Ze kunnen zowel in het kozijn als op het kozijn gemonteerd worden. Bij  Creon Kozijnen kiest u een plisse hordeur die het best bij uw woning past. Er is een keuze uit hordeuren voor binnendraaiende deuren en buiten-draaiende deuren. Maar ook hordeuren voor openslaande tuindeuren of voor een schuifpui.

U ziet, de voordelen van een plisse hordeur van Creon zijn legio. Dus naast de goede kwaliteit en lange levensduur, heeft u ook nog de keuze uit heel veel kleuren. Dat is dus heerlijk genieten als u thuiskomt op een warme zomerdag. U zet de deur wagenwijd open en laat de frisse lucht naar binnen stromen, terwijl alle insecten heerlijk buiten blijven.

 

Goed opmeten is het halve werk

Als u dit product bij Creon gaat bestellen, is het belangrijk om de juiste maten door te geven. De plisse hordeur is op diverse manieren te monteren. De plisse hordeur wordt vaak tussen de dag gemonteerd. Dit wordt dan gedaan bij de hef schuifpui of een naar buiten-draaiende houten deur. U meet de breedte en de hoogte van de deuropening op. Let er wel op dat bij een hef schuifpui de onderdorpel vaak afloopt en dat u hiervoor het schuine dorpel profiel bestelt. U kunt de plisse hordeur ook tussen uw muur of dagkant afwerking monteren. Kortom, voor iedere deur is bij Creon de juiste hordeur te vinden.

 

Voor meer info : https://www.creon-kozijnen.nl/horren/plisse-hordeur.html