Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Mijn nieuwe eiken vloer

Mijn naam is Lisanne en dit is een review over mijn nieuwe eiken vloer. Ik woon al jaren op mezelf, maar sinds een halfjaar heb ik mijn eerste koopwoning. Het gaat om een schattig huisje in de stad waar ik ben opgegroeid. Toen ik het contract tekende, was nog nog niet alles op orde. De badkamer was bijvoorbeeld nog niet af en de woonkamer had nog zijn mankementen. Zo was er bijvoorbeeld geen mooie vloer. Er zaten laminaat planken in, maar sommige waren niet eens goed aangelegd. Om deze reden besloot ik de vloer van de woonkamer te veranderen. Omdat ik in m’n eentje woon en niet zo’n grote ruimte heb, wilde ik het vooral erg gezellig laten aanvoelen. Het moest erg huiselijk voelen.

Zoektocht naar eiken vloer

Toen begon de zoektocht voor mijn nieuwe vloer. Ik begon om wat showrooms te bezoeken en wat op internet te surfen. Toen vond ik bax houthandel. Dit bedrijf is erg gespecialiseerd in verschillende houtsoorten voor vloeren. Mijn intentie was niet om een houten vloer te kiezen, maar al snel besloot ik wel deze richting op te gaan. Toen ging het meer over de vraag; welke houtsoort kies ik? Na in gesprek te zijn gegaan met bax houthandel besloot ik voor eikenhout te gaan. Hierna maakte ik een afspraak met de handel, want deze moest ook gelegd worden. De dag van de legging verliep erg vlot. Zo deden de werkmannen vanuit de bax houthandel alles zelf. Ik hoefde niets meer te doen dan koffie in te schenken. Het leggen van de eiken vloer duurde ongeveer een lange middag en uiteindelijk ruimden ze zelf ook alles op.

Conclusie van service

Het is best spannend om je eerste verbouwing te ondergaan. In dit geval was dit voor mij de badkamer en de houten vloer. Uiteindelijk na de legging van de houten vloer veranderde de sfeer in huis enorm. Ik was zo tevreden. De kwaliteit van de service was zeer goed, maar het belangrijkste voor mij was de sfeer in huis. Het voelde veel huiselijker en ik kan nu veel makkelijker gasten verwelkomen in mijn stulpje. Kortom, ik raad iedereen aan om ook naar bax houthandel te gaan!

Voor meer info :