Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Wat maakt marmerlook vloertegels in huis zo mooi

Marmer is in de wereld van het wonen tegenwoordig een enorme trend, maar dit is een tegel die al eeuwenlang wordt gebruikt. Vandaag de dag wordt er steeds vaker gekozen voor imitatie, dus marmerlook vloertegels. Deze worden van keramiek gemaakt en deze zijn eigenlijk niet te onderscheiden van echt marmer. Marmer zorgt voor een hoop meer sfeer in huis. Het is een tegel die er modern uitziet, maar daarnaast is hij tijdloos en wordt geassocieerd met luxe. In dit artikel bespreken we waarom marmeren tegels, zowel traditioneel als marmerlook vandaag de dag helemaal in zijn!

Voordelen van marmer

Marmer heeft een hoop voordelen. Marmer heeft een uniek uiterlijk. Marmerlook is niet van traditioneel te onderscheiden, in beide gevallen heb je en prachtige exclusieve uitstraling. Daarnaast zijn marmerlook tegels wel iets goedkoper, en je krijgt er dezelfde uitstraling voor terug. Ze zijn daarnaast een stuk milieuvriendelijker en ook onderhoudsvriendelijker. Keramische tegels zelf hebben namelijk ook nog een hoop voordelen. Keramische tegels zijn kras- en slijtbestendig waardoor je ook nog eens kunt genieten van een lange levensduur. Je hoeft ze niet enkel op de vloer te gebruiken, ook aan de wand zijn ze ook erg populair! Je kunt er alle kanten mee op, ze hebben dus niet enkel esthetische voordelen, maar ze hebben dus ook nog eens een hoop voordelen in het praktische vlak.

Aan formaten en diversiteit geen gebrek

Tegels in marmerlook kun je heel makkelijk krijgen in allerlei soorten, maten en afmetingen. Hierbij kun je kiezen uit mooie tegels van grote en kleine varianten, maar één ding is zeker. Een marmerlook tegel maakt jouw huis compleet.

Marmerlook tegels zijn te krijgen in allerlei kleuren en uitvoeren. De meest voorkomende kleuren zijn wit, zwart en greige. Er zijn kleuren te krijgen voor werkelijk ieder interieur. Wanneer je meer van het stoere bent dan kun je gaan voor marmer. Greige marmerlook tegels hebben dat kleine stukje luxe gecombineerd met een zachte uitstraling. Alles is mogelijk. Er is verschrikkelijk veel aanbod en daarmee ook een hoop diversiteit mogelijk.

Alles kun je combineren

Je kunt met marmerlook tegels genieten van een hoop mogelijke en prachtige combinaties en diverse stijlen. Je kunt een bijzonder contrast creëren door donkere en lichte kleuren te combineren. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een marmerlook van wit met zwarte hoogglans tegels en je kunt het geheel compleet maken door zwarte accenten toe te voegen. Je kunt het afmaken met een gouden of koperen kraan. Alles is mogelijk en alles kan worden gecombineerd. Dit betekent dus dat er voor ieder interieur wel een oplossing te vinden is. Er is genoeg inspiratie en je weet voor jezelf altijd wel iets moois te creëren.

Tot slot

Dus, marmerlook is altijd een goed idee. Het is goedkoper dan echt marmer en het is niet van origineel marmer te onderscheiden. Er zijn genoeg esthetische en praktische voordelen wat ook nog eens maakt dat het een fantastische investering is. Je voegt dat extra stukje luxe toe aan je huis, een vorstelijke uitstraling tegen een helemaal niet gekke prijs. Wil je nou ook marmerlook vloertegels kopen? Bezoek dan de website van De Tegel Boutique waar je een ruim aanbod tegels vindt.

https://www.detegelboutique.nl/vloertegels/marmerlook