Huizenplan
Image default
Woningen

Een gids voor Rec-Space-vloeren

Een van de beste manieren waarop u een huisontwerp kunt maken dat past bij uw levensstijl, is door ruimtes te creëren die passen bij uw behoeften. Begin met na te denken over wat je leuk vindt om te doen voor de lol. Ben jij een fervent buitenmens? Hou je van gezelligheid en spelletjes? Of relax je liever aan het zwembad? Een recreatieruimte kan je leven meer geluk brengen. Maar wat voor soort omgeving zou vreugde en amusement in uw huis bevorderen? Hoe zou de ruimte eruit zien? En nog belangrijker, hoe kunt u deze vragen thuis beantwoorden? Het antwoord is simpel: een recreatieruimte op maat van uw behoeften!

Of u nu een recreatieruimte vol bordspellen wilt creëren of een buitenruimte om te grillen en te ontspannen in de zomer, een van de beste plekken om begin is door te bepalen welk type ruimte je gaat creëren en vervolgens je vloeren te kiezen. Gelukkig bieden we onze tips voor een breed scala aan duurzame, veelzijdige vloeren die ideaal zijn voor veel recreatieruimtes, variërend van een ruimte voor het gezin tot een ruimte die speciaal is gemaakt voor entertainment!

Buitenruimtes

Buitenruimtes met een zwembad of een waterpartij bieden een geweldige ruimte om te ontspannen, te entertainen en wat vitamine D op te doen met vrienden en familie. Wat is er lekkerder dan op een warme zomerdag bij het zwembad te zitten terwijl je geniet van je favoriete verfrissende drankje? Bekijk deze verbluffende vloeropties voor buitenruimtes die variëren van koel en verzameld tot helder en gedurfd voor het uiterste in comfort en schoonheid.

Prachtige verhoogde zwembaden

Als het om zwembaden gaat, is tegels een uitstekende keuze voor muren met prachtige watervallen en fonteinen. Dankzij het aantal beschikbare stijlen, is het gemakkelijk om een plons te maken met je ontwerp wanneer je voor tegels kiest. Van helder, gewaagd blauw tot natuurlijk groen en alles daartussenin, er zijn talloze tegelopties die passen bij het ontwerp dat u zoekt.

Ook interessant: aanbieding van laminaat vloer

Wilt u uw ruimte combineren met de schoonheid van de natuur? Denk aan kleuren die je in de buitenlucht ziet met textuurelementen die ze laten schitteren. Liever een moderner design? Zwart-witte tegels zijn een topkeuze voor een moderne of eigentijdse look! Wat uw stijl ook is, een buitenbad bedekt met tegels zal uw recreatieruimte in de buitenlucht zeker opwaarderen.

Prachtige terrassen

Van gezellige patio’s net achter de achterdeur tot patio’s die een ongelooflijk landschap in de achtertuin met uitzicht omvatten, er is geen einde aan het aantal stijlen en ontwerpen dat u kunt creëren met tegels. Natuurlijke houtlooks en leuke patronen zijn uitstekende opties en zorgen voor een vleugje stijl die zo bescheiden of overdreven kan zijn als je wilt. Overweeg dit voorjaar tegels te gebruiken voor uw buitenterras om diepte, kleur en textuur toe te voegen en een ontwerp te creëren dat perfect stijlvol is.

Tegel is niet alleen mooi, maar gaat ook lang mee! Tegels die specifiek geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, kunnen de test van zonneschijn, regen en warme temperaturen aan, waardoor het dit jaar een van de topproducten voor buitenterrassen is. Met zoveel geweldige functies om te betegelen, maakt dit het een gemakkelijke keuze voor bijna elke terrasruimte.

 

https://vloerenbaas.nl