Huizenplan
Image default
Woningen

Laat hier plexiglas naambordjes maken

Via de Naamplaatmaker is het mogelijk om bijzonder mooie plexiglas naambordjes te laten maken. Je kan hierbij zelf aangeven hoe het plaatje eruit moet komen te zien. Kies je ervoor om een naambordje te laten maken met een standaard afmeting, of juist een model met een zeer aparte afmeting. Je kan het zo gek niet verzinnen of het kan hier wel gemaakt worden. Neem voor diverse voorbeelden een kijkje op de website. Hier kan je de fraaie en aparte modellen zien en bestellen. Een leuk model waarbij een hoek naar binnen is geklapt, of een rond model. De keuze is aan jou. 

Bestel een eigen naamplaatje

Heb je een mooi model gevonden dan kan je deze personaliseren. Je geeft de namen door die op het plaatje gezet moeten worden. Tevens heb je de keuze uit het lettertype, de kleur en de positie van de tekst. Eventueel kan er nog een stuk tekst bijgezet worden. Ontwerp op deze manier jouw eigen naamplaatje. Een uniek model en zal bijzonder mooi staan aan de gevel van jouw woning. 

Alle plexiglas naambordjes worden standaard geleverd met bevestigingsmateriaal. Je hebt hier nog de keuze in met witte of zwarte dopjes. 

Hierbij de Naamplaatmaker is het ook mogelijk om identiteitsplaatjes of huisdier penningen te bestellen. Vooral voor de huisdieren zijn dit soort plaatjes onmisbaar. Mocht jouw huisdier onverhoopt weglopen dan kan door middel van dit naamplaatje het adres worden gevonden. Dit is meteen te lezen en hoeft er niet eerst een chiplezer aan te pas te komen.