Huizenplan
Image default
Woningen

Snel en zonder zorgen uw huis in Den Haag verkopen

Huis verkopen Den Haag

Graag snel uw huis in Den Haag verkopen? U kunt uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate.
Vraag nu een bod aan op uw woning en ontvang kosteloos een vrijblijvend en marktconform bod. Het is mogelijk om een globaal bod op afstand te doen of we kunnen een afspraak inplannen voor een bezichtiging om een exacte waardebepaling te doen.

U ontvangt van ons een bod zonder voorbehoud op financiering hierdoor is ons bod gegarandeerd en kan de verkoop direct in gang gezet worden. Geen stressvol en langdurig verkoop traject maar direct zekerheid. Wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening en rekenen geen courtage hierdoor weet direct hoeveel de verkoop van de woning u netto oplevert. De officiele overdracht kan al op korte termijn worden vastlegegd bij de notaris, de notariskosten nemen wij voor onze rekening.

Naast direct zekerheid en snelheid biedt Sons Real Estate nog meer voordelen bij de verkoop van uw woning. Na de verkoop kunt u in uw huis blijven wonen tot de overdracht van uw nieuwe woning. U hoeft dus niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en loopt niet het risico op dubbele hypotheek lasten. U kunt op gemak opzoek naar een nieuwe woning en goed voorbereid aan de verhuizing beginnen.

Voordelen van de verkoop van uw woning aan Sons Real Estate

– Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten.
– Kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod.
– Geen verplichtingen, u zit nergens aan vast.
– Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus direct zekerheid.
– U kunt in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft.
– Bepaal zelf de overdrachtsdatum, indien gewenst binnen een week bij de notaris.
– Wij nemen alle verkoop kosten voor onze rekening, ook de notaris kosten.

Verhuurde woning verkopen met huurders erin

U kunt ook voor de verkoop van een woning die u in de verhuur heeft bij Sons Real Estate terecht. Huurder kunnen de verkoop van een woning in de weg staan, lopende huurcontracten kunnen niet zomaar worden ontbonden om een woning te verkopen. Koop breekt geen huur dit bemoeilijkt en vertraagd de verkoop van een verhuurde woning aanzienlijk. Wij bieden de mogelijkheid om de woning in verhuurde staat direct te verkopen, de lopende huurcontracten worden bij de koop overgenomen waardoor de huurders gewoon kunnen blijven zitten. Voor de verkoop van een verhuurde woning brengen wij een bod uit op basis van de maandelijkse huurstromen, de vaste lasten en staat van de woning. Bespaar veel geld, tijd en stress bij de verkoop van uw verhuurde woning, vraag nu een bod aan en uw woning is zo verkocht.

Voor de verkoop van alle woningen in en rondom Den Haag bent u bij ons aan het goede adres, of het nu een vrijstaandewoning, rijtjeshuis of appartement betreft u kunt voor iedere woning kosteloos een bod bij ons aanvragen. Heeft u woning met achterstallig onderhoud of verkeerd deze volledig in slechte dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kopen woningen van elke formaat in iedere staat. Voor meer informatie en het direct aanvragen van een bod kunt u terecht op onze website:  https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-den-haag/ 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-den-haag/