Huizenplan
Image default
Woningen

Trendy zwarte industriële deurgrepen

Ga je verhuizen of zijn je kastjes toe aan een nieuw uiterlijk? Dan kan je ervoor kiezen om de handgrepen te vervangen. Een kastje waar je op uitgekeken bent, kan je zo een nieuwe look geven, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Uiteraard werken de handgrepen ook bij nieuwe kastjes ideaal. Wanneer je twijfelt over de kleur, overweeg dan eens zwart. Dit past overal bij en is ook nog eens tijdloos. Als je liever geen zwart wilt, dan is een industriële look tevens een mooie optie.

Zwarte handgrepen

Een deurgreep zwart is toepasbaar in diverse stijlen. Zwart combineert goed met kastjes met een houten design, maar zwart op wit kan eveneens prachtig zijn. Daarnaast heb je ook nog keuze uit allerlei modellen waarin de handgrepen voorkomen, daarbij kan het handig zijn om ook aan de praktische kant te denken. Zo wil je er niet telkens achter blijven haken, maar is het tevens belangrijk dat je het goed kunt schoonmaken. Hand en deurgrepen worden vaak regelmatig gebruikt, het is fijn als je makkelijk in alle hoekjes kan komen.

Industriële handgrepen

Nou kan het zijn dat je juist gek bent op een industrieel uiterlijk en daar volledig voor wilt gaan. Ook als je enkel een industriële invloed wilt gebruiken, kunnen industriële greepjes voor jou ideaal zijn. Met industriële handgrepen kan je een eigen stijl creëren, die lang mee kan gaan. De vorm speelt daarbij eveneens een rol, daarmee kan je de stijl helemaal afmaken. Niet alleen voor je kasten, ook deuren kunnen een make-over krijgen met nieuwe handgrepen. Zijn je deuren nog in een goede staat, maar zijn alleen de deurgrepen toe aan vervanging? Dan kan je daar nieuwe grepen voor uitzoeken, zo heb je met een kleine actie toch een grote verandering in je huis gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Kies voor de toekomst, kies voor kunststof deuren

Wastafel kopen doe je zo

Snel een goedkope hypotheek regelen