Huizenplan
Image default
Woningen

Verfraai je huis met Ztahl hanglampen

Ztahl is een onderdeel van het merk Dijkos, dat verschillende hanglampen aanbiedt. Deze lampen variëren van minimalistische tot eigentijdse ontwerpen. De producten zijn gemaakt om de beste lichtervaring te bieden in elke ruimte. Ze bieden een unieke uitstraling voor je interieur. Ztahl heeft een groot assortiment hanglampen, variërend van kleine tot grote maten. Je kunt dus zeker de juiste hanglamp vinden voor jouw behoeften en voor elke kamer in je huis. Wat voor soort interieurstijl je ook hebt, je vindt altijd de juiste verlichting van dit merk. Hier zijn de populairste hanglampen van Ztahl.

Moderne hanglampen

Moderne hanglampen hebben strakke lijnen en geometrische vormen. Ze zijn er in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, zilver en goud. Deze kunnen op veel plaatsen in huis worden gebruikt, maar ze zien er vooral goed uit in slaapkamers of woonkamers met hoge plafonds en open ruimtes. Een van de beste moderne hanglampen van Ztahl is Limone. Deze heeft een verlichte lamp die versierd is met metalen elementen. Het heeft een zwarte ketting waarmee je de lamp aan het plafond kunt hangen. Als je een luxe hanglamp wilt hebben, kies dan Ztahl Dijkos Terra. Deze lamp heeft een elegant ontwerp met drie zichtbare lampen en gouden metalen decoraties.

Industriële hanglampen

Industriële hanglampen hebben een ruigere uitstraling dan moderne hanglampen. Ze hebben vaak zichtbare metalen onderdelen en ruwe texturen die ze een industriële uitstraling geven. Deze zijn perfect voor rustieke of boerderij stijl decoratie thema’s. Ztahl  Dijkos Tortona heeft vijf lampen met een grijskleurig metalen frame. Deze hanglamp is geschikt om boven een kookeiland te installeren. Andere industriële hanglampen van Ztahl zijn Trevi en Segula. Deze hanglampen zijn verkrijgbaar in enkele en meerdere lampen.

Minimalistische hanglampen

Minimalistische hanglampen zijn eenvoudige maar elegante stukken die net genoeg licht toevoegen aan elke kamer zonder overheersend of omvangrijk te zijn. Je vindt dit soort hanglampen in verschillende stijlen en kleuren. De keuze is afhankelijk van wat voor soort ontwerp je wilt. Ztahl biedt ook verschillende hanglampen in een minimalistische stijl. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Ztahl Dijkos. Het ontwerp van deze hanglamp is eenvoudig maar elegant. Hij is verkrijgbaar als enkele lamp of als meerdere lampen. Maar let op: omdat deze lamp klein is, kan deze mogelijk geen helder licht geven. Kies Salerno met meerdere lampen om je kamer op te fleuren. Er zijn dus verschillende lampen van Ztahl die perfect in je interieur passen. Welke kies jij?