Huizenplan
Image default
Woningen

Voor ieder wat wils

Het is weer tijd om vakantie te boeken! Neem een kijkje bij vakantiehuis Normandië, een prachtige locatie om volledig tot rust te komen. Het is niet voor niets dat dit een populaire streek in Frankrijk is. Door diverse afwisselende landschappen, kindvriendelijke zandstranden en een rijke geschiedenis die overal terug te vinden is.  

Onvergetelijke vakantie 

 De invasiestranden in Calvados zijn goed te bereiken vanaf jouw vakantiehuisje. Deze stranden zijn wereldberoemd geworden en worden ook wel D-Day stranden genoemd. Dit komt omdat soldaten hier voet aan land zette tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wil je liever prachtige wandelingen maken? Dan kan dit natuurlijk ook, door de mooie groene en weelderige landschappen. Voor de kunstliefhebbers, je kunt een bezoekje brengen aan de beroemde tuinen van Monet! Zo kun je heerlijk door de oude prachtige centrum van Caen wandelen, en genieten van de schoonheid van de Abbaye aux Hommes. Zo kun je ook een route volgen langs de appelbloesem en zachte heuvels.  

Op de website kun je alles precies instellen wat jij zoekt bij jouw vakantie. Je kunt zelf je locatie instellen, hierbij wordt er vermeld wat bij dit plaatsje te doen is. Daarna stel je in wat je verblijfsperiode gaat worden. Heb je een voorkeur voor aankomstdatum? Zet dit er dan ook in. Het is natuurlijk ook makkelijk om in te stellen met hoeveel personen je wilt komen. Zo kan de site de juiste huisjes voor je op een rijtje zetten, scheelt je met zoeken naar het juiste vakantiehuis. Daarnaast heb je ook keuze uit extra opties, deze kun je zelf selecteren. 

Voor meer informatie, neem gerust een kijkje op de website.

https://www.vakantiehuisfrankrijk.nl/vakantiehuis-normandie