Huizenplan
Image default
Aanbiedingen

Het is nu de tijd om uw 2e woning te kopen in Spanje

Heeft u altijd al gedroomd van een (2e) woning in Spanje ? Of zou u graag een cafe, restaurant of Bed and Breakfast beginnen in Spanje kijk dan eens in de regio Castellon.

De vele toeristen die met de vliegtuigen rechtstreeks op Valencia vliegen gingen tot nu toe meteen onder Valencia op zoek naar hun vakantie adres. De laatste jaren zijn er steeds meer mensen die er achter komen dat het boven Valencia nog veel Spaanser is en de natuur een stuk natuurlijker lijkt. Dat heeft tot gevolg dat er meer vraag is naar vakantie woningen en lokaties om te gaan ondernemen.

De mensen achter MooiCastellon.nl komen hier al meer dan 20 jaar en weten als geen ander hoe het hier werkt. Ze kunnen je van alles vertellen over de regio. Daarnaast hebben ze een groot netwerk aan contacten die je kunnen helpen de keuze makkelijker te maken.

Gezellig in Castellon

Boven Valencia is de eerste grote stad Castellon. Slechts op een 40 minuten rijden vanaf Valencia. Castellon staat bekend om zijn mooie jachthaven met gezellige restaurants. Ook een aanrader is het oude stadscentrum met de vele bars en cafes. In de avond zeer leuk om te bezoeken. Sinds kort heeft Castellon ook een eigen vliegveld waar al meerdere grote vliegmaatschappijen op vliegen.

Het vissersdorp Burriana Playa met zijn mooie jachthaven waar men heerlijk kan eten en drinken terwijl de vissersboten binnenkomen. Kijk ook eens op het mooie goudgele strand van Burriana. Niet voor niks komen hier vele Spaanse toeristen.

Puerto de Sagunto met het lange en brede strand. De vele restaurants en mooie winkelcentra. En dit op een afstand van slechts 20 minuten van vliegveld Valencia.

Tussen al deze mooie plaatsen heb je nog meerdere leuke dorpjes die het bezoeken zeker de moeite waard zijn. Bijvoorbeeld Moncofa met hele mooie stranden en het gehele jaar toerisme. Als me meer van rust houdt is Almenara geweldig. Op fietsafstand van Canet en Puerto de Sagunto en op fietsafstand van het station met de trein naar Valencia

Meer weten over deze regio? Kijk eens op MooiCastellon.nl. Bent u van plan een huis te kopen of wilt u een leuke vakantie in deze regio dat is dit zeker een goede tip

 

https://www.mooicastellon.nl