Huizenplan
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Dakonderhoud voor een stevig dak

Weet u wat de conditie van uw dak is? U zult er niet altijd bij stil staan, maar er zijn veel factoren die hier invloed op hebben. Warmte, kou, wind en neerslag werken dagelijks in op uw dak. Daarbij kunnen er op een plat dak bladeren en vuil achterblijven. Al deze factoren kunnen uiteindelijk de oorzaak zijn van schade of lekkage. Daarom is het zo belangrijk om met enige regelmaat dakonderhoud te laten plegen. Hiervoor kunt u het beste een dakspecialist inschakelen die weet wat hij doet. De Dakmakers uit Alphen aan den Rijn staan wat dit betreft graag voor u klaar.

Dakmakers met ervaring

Wij hebben als Dakmakers al ruim 30 jaar ervaring met het maken van daken. Hieronder verstaan wij het aanleggen en repareren van daken, maar ook het renoveren en onderhouden ervan. Ons team bestaat uit professionals die over de juiste opleiding, kennis en vaardigheden beschikken. Daarbij beschikken we over de benodigde certificaten en staat veiligheid altijd bovenaan. Natuurlijk vinden wij ons werk daarnaast vooral erg leuk en zien we elk project als een uitdaging. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een groot dakproject, Dakmakers heeft altijd een passende oplossing.

Dakadvies

Als Dakmakers kijken wij graag naar de mogelijkheden die daken te bieden hebben. Woont u bijvoorbeeld in de stad en heeft u geen tuin? Dan kunnen wij deze misschien wel voor u aanleggen op uw dak. En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het aanleggen van zonnepanelen of andere speciale dakbedekking. Dakmakers kunnen altijd vrijblijvend bij u langskomen om uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden van uw dak. Dus heeft u dringend dakadvies nodig? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken!

Voor meer info : http://www.dakmakers.nl