Huizenplan
Image default
Aanbiedingen

Maak je tuin klaar voor de lente

De lente is weer begonnen! De natuur komt prachtig tot bloei, de vogels beginnen vrolijk te fluiten en kunt u weer heerlijk genieten van de zon in uw tuin of balkon. Door deze veranderingen krijgt iedereen zin om zelf buiten aan de slag te gaan om de tuin lente klaar te maken. In deze blog geven wij u daarom een aantal handige tips zodat u de lente optimaal kunt genieten van uw tuin of balkon.

 

Sfeervolle accessoires

Om meer sfeer te creëren in uw tuin kunt u kleurrijke decoratiekussens toe voegen aan uw tuinbank of plaats een dienblad met tuinkaarsen op de tafel. Heeft uw nog een mooie natuurfoto van uw vakantie of een andere mooie foto? Laat deze bedrukken op een speciaal tuindoek en hang deze op in uw tuin.

 

Groen

Ook kunt u uw bloembakken en potten weer vullen met alles wat groeit en bloeit om uw tuin weer lenteklaar te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Anemonen, Lelies, Dahlia’s Gladiolen of Violen. Ook kunt u ervoor kiezen om een eigen kruiden of moestuin te beginnen! Kweek zelf aardbeien, rucola, tomaten, munt of basilicum. Zorg voor een plekje in de zon waar de gewassen voldoende ruimte hebben om te groeien en u kunt genieten van heerlijke verse ingrediënten uit eigen tuin.

 

Verlichting

Om extra sfeer te creëren als de avond kunt u een tuinlamp plaatsen of ervoor kiezen om de vuurtafel of korf aan te steken. Klik hier voor meer verlichtingsmogelijkheden, er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen.

 

Voor meer info :