Huizenplan
Image default
Badkamer en toilet

De Wesen Inox-RVS elektrische boiler met nagenoeg geen onderhoud

De nieuwe Wesen Inox Rvs boiler. Nagenoeg geen onderhoud nodig.

De allernieuwste Wesen Inos RVS elektrische boiler is gemaakt van offshore kwaliteit RVS-Inox. Voor het aanmaken van de tank van de boiler wordt het Inox Duplex 2205 gelast met de allernieuwste TIG lasmachines. Door het gebruik van deze volledig geautomatiseerde lastechniek wordt en een continue kwaliteit gewaarborgd. Een machine maakt immers geen fouten zolang deze maar goed is geprogrammeerd.

De RVS tank wordt daanra geisoleerd met polyuretaan schuim wat CFC vrij is. Deze isolatie zorgt ervoor dat de warmte lang wordt vastgehouden in de tank. Het verwarmingselement is van het type droge weerstand wat inhoudt dat deze niet in direct contact is met het water. Dat heeft als groot voordeel dat er minder of nagenoeg geen kalkafzetting in de tank zal komen. Hierdoor is de Wesen inox F 2205 elektrische boiler perfect voor gebruik bij bijvoorbeeld horeca in de keuken, op campings waar met weinig aan een boiler wil doen of op het boerenbedrijf waar melkmachines moeten worden gespoeld. Bij de melkmachines wordt vaak gebruik gemaakt van waterverwzachters wat slecht is voor een normale elektrische boiler. De RVS tank van kwaliteit duplex 2205  daarentegen is er tegen bestand. Daarnaast kunnen de Wesen Inox boilers opwarmen tot 90 graden wat heelk handig is bij dfe spoelmachines.

De Wesen Inox F 2205 serie is leverbaar in 50,80 en 100 liter met standaard een 1.2kW verwarmingselement en 150, 200 en 300 liter met standaard een 2.4kW verwarmingselement. Op verzoek is het mogelijk bijvoorbeeld een 6 of 9kW verwarmingselement te plaatsen waardoor een snellere opwarmtijd mogelijk is.

De Wesen elektrische boilers zijn in Nederland, Belgie, Duitsland en UK te bestellen bij ElektrischeBoiler.EU.

 

 

Voor meer info : https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis/Wesen-Inox-200-liter-elektrische-boiler-Duplex-2205