Huizenplan
Image default
Badkamer

Veiligheid door zichtoptimalisatie

Voor je werk zit je de hele dag in de auto. Het is een lange dag en je begint moe te worden, maar toch rijdt je nog een stukje door. Inmiddels is het aan het schemeren en je zicht verslechtert. Hoewel je op de hoogte bent van het feit dat je sneller ongelukken kan veroorzaken als je zicht verminderd door het donker, denk je nog wel even door te kunnen rijden. Natuurlijk is dan geen slimme keuze, dus daarom heeft VanZwitserland verschillende camerasystemen ontwikkeld. Deze bestuurder is namelijk niet de enige die onverantwoord in het verkeer rijdt. Een goede achteruitrijcamera kan niet alleen het verschil maken in het verkeer, maar ook simpelweg op het platteland. Ieder voertuig heeft een achteruitrijcamera nodig om beter zicht te krijgen op en in situaties.

VanZwitserland wil de veiligheid garanderen door middel van complexe camerasystemen. Deze zijn eenvoudig te monteren en verbeteren zichtproblemen. De specificaties van de camera’s verschillen, maar worden allemaal gekenmerkt door het feit dat ze waterbestendig, stofvrij en schokbestendig zijn. Bovendien beschikken alle achteruitrijcamera’s over een verwarmde lens, zodat het zicht niet verslechterd bij condens of vorst. Elke monitor bestaat daarnaast over twee camera’s en kunnen uitgebreid worden tot vier camera’s. Deze kenmerken zijn toegepast op elke achteruitrijcamera, omdat het van belang is dat elke camera aan de juiste voorwaarden voldoet om veilig te rijden in een voertuig.

Tot slot kunnen de achteruitrijcamera’s gemonteerd worden middels een kabel, maar wij verkopen ook een draadloze achteruitrijcamera. Ook deze is gemakkelijk te installeren in het voertuig en levert geen complexe problemen op. Hebt u dus ook last van beperkt zich in de auto, op de tractor of in de boot? Bekijk dan eens de achteruitrijcamera te koop van VanZwitserland en laat ons u helpen bij het verbeteren van uw zicht. Niet alleen voor uzelf, maar voor elkaar.

 

Voor meer info : https://www.vanzwitserland.nl/