Huizenplan
Image default
Badkamer

Watertank op maat kopen

Een watertank kan nog best duur zijn. Het is daarom niet gek dat je misschien voor een tweedehands watertank wil gaan. Deze zijn misschien wat ouder, maar nog steeds goed. Wat houdt tweedehands in? ‘Al iets eerder door iemand anders gekocht en gebruikt is’.  Een goede kwalitatieve watertank kan jaren mee. Echter wel als deze goed onderhouden is.

Wij checken dit natuurlijk wel altijd. Bij Tankgigant.nl kun je terecht als je opzoek bent naar een goede tweedehands watertank. Wij bieden dit aan tegen een goede prijs. Ook vind je gloednieuwe watertanks bij ons, maar het verschil is eigenlijk alleen de levensduur. Hoe nieuwer, hoe langer die meegaat. Ga je situatie dus goed na en denk na over wat het beste voor jouw situatie is.

Tweedehands watertanks hebben wij in verschillende modellen. Je vindt watertanks van 20, 50, 300, 500, 1000, 2000, 5000, 10.000 liter bij ons. Uiteraard ligt het ook aan onze voorraad. Twijfel dus niet om een kijkje te nemen op onze website: Tankgigant.nl

 

Watertank ondergronds

Waarom zou je regenwater opslaan in een ondergrondse watertank? Je verliest ten eerste geen bruikbare grondoppervlakte in uw tuin of op uw terrein. Daarnaast zijn alle openingen, deksels en aansluitingen permanent makkelijk bereikbaar. Wij hebben verschillende capaciteiten en afmetingen. Je vindt ze van 1000 tot en met 10.000 liter. Onze ondergrondse watertanks zijn heel eenvoudig zelf te plaatsen. Er zijn in de meeste gevallen maar twee personen nodig voor de plaatsing van een regenwaterput. Een dure kraan is dus niet nodig. Alle ondergrondse watertanks van Tankgigant.nl zijn koppelbaar. Op deze manier bereik je veel sneller en makkelijker een groter volume! Alle ondergrondse watertanks van Tankgigant.nl zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyethyleen (PE). Dat is een duurzaam materiaal wat niet kan rotten. Dat is toch ideaal? Dit zorgt namelijk voor een langere levensduur. Zo kun je het ook na je gebruik aan een ander verkopen. 

Je kunt uit veel verschillende ondergrondse watertanks kiezen. Je hebt rechthoekige watertanks, die zijn compact en budgetvriendelijk. Deze kunnen zelfs door smalle doorgangen gedragen worden. Ronde watertanks zijn ook budgetvriendelijk. Zelfs ronde watertanks met grote volumes. Je hebt ook lage watertanks. Dit zijn voor mensen die niet diep willen of kunnen graven. 

Een andere vraag die veel mensen zichzelf stellen is waarom je regenwater zou recupereren in een regenwatertank. Het heeft veel voordelen al zou je dat niet denken. Het hergebruiken van gratis hemelwater is heel winstgevend. Nu al helemaal met de stijgende stadswater prijzen. Daarnaast bevat regenwater geen kalk. Dit komt ten goede aan de levensduur van je verschillende huishoudtoestellen.

De vraag waarom je regenwater zou opslaan in een ondergrondse watertank is eenvoudig te beantwoorden. Je verliest namelijk geen bruikbare grondoppervlakte op je terrein of je tuin. De aansluitingen, openingen en deksels zijn altijd eenvoudig te bereiken. We hebben ook een uitgebreide aanbod aan bovengrondse tanks. Tankgigant.nl is de grootste producent van watertanks in Nederland. Wij hebben onze eigen fabriek en produceren onze eigen watertanks. Watertanks kunnen dus ook op wens en maat gemaakt worden. Bel ons of vul een online offerte in.

Voor meer info :