Huizenplan
Image default
Beauty en verzorging

De perfecte stap-voor-stap anti-aging huidverzorgingsroutine

Als onderdeel van je korean skincare huidverzorgingsroutine is het belangrijk om je huid ’s morgens en ’s avonds te reinigen. Hoewel onze huid haar eigen olie produceert, kunnen vuil en onzuiverheden de poriën verstoppen, wat kan leiden tot puistjes, irritatie of verhinderen dat actieve ingrediënten in de huid dringen. Of je nu je make-up wilt verwijderen of gewoon wilt genieten van een verfrissende reiniging na het sporten, kies een cleanser die bij je huidtype past. Als je op zoek bent naar iets lichts en hydraterends, kies dan voor een cleanser op basis van aloë vera gel, zoals onze cosrx Cleansing Foam. Voor degenen die de voorkeur geven aan een dikkere mousse (zoals wij!), raden we onze best verkochte Aloe Deep Facial Cleanser aan. Deze is geformuleerd met natuurlijke AHA’s om de huid te exfoliëren en een doffe teint te doen opleven.

Exfoliëren is om verschillende redenen een belangrijke stap in elke huidverzorgingsroutine. Door de verharde toplaag van dode huidcellen van het huidoppervlak te verwijderen, verwijder je vuil en viezigheid die de huid er dof doen uitzien. Zonder dode, droge huidcellen aan de oppervlakte, ziet je huid er fris en stralend uit. Bovendien is je huid nu klaar om de rest van je verzorging beter te absorberen. En wanneer u de beste anti-verouderingsproducten op uw huid gebruikt, wilt u dat ze zo effectief mogelijk zijn om de best mogelijke resultaten te krijgen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat onze huid na haar dertigste elk jaar één procent van haar vochtgehalte verliest. Dus, rond de tijd dat je waterrimpels begint te zien verschijnen op je huid en zich begint te nestelen in fronsrimpels, moet je opletten. Deze statische lijntjes zullen er met de jaren dieper en prominenter uit gaan zien, maar met een beetje preventie kom je al een heel eind.

Serums zijn een van onze favoriete producten voor een jonger uitziende huid. Omdat ze een hogere concentratie actieve ingrediënten bevatten, kunnen ze dankzij hun lichte textuur dieper in de oppervlakkige lagen van uw huid doordringen. Door het leveren van essentiële anti-aging ingrediënten die wonderen doen voor uw huid, helpen serums fijne lijntjes en rimpels te verminderen, evenals schade door de zon, donkere vlekken en een ongelijkmatige teint. Ze maken uw teint niet alleen steviger, strakker en stralender, maar verbeteren ook de veerkracht en elasticiteit!