Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Jacuzzi op het balkon

Je buitenruimte omtoveren tot een waar ontspanningsparadijs doe je door een spa of jacuzzi op het balkon. Op je balkon heb je niet altijd veel ruimte. Heb je een ruim balkon? Dan kun je prima een grote jacuzzi op het balkon plaatsen. Zorg in ieder geval dat je controleert of de jacuzzi die je op het oog hebt ook op je balkon past. Daarnaast is het belangrijk om zeker te weten dat je balkon genoeg draagkracht heeft. Zo weet je zeker dat je ook plezier hebt van je jacuzzi op het balkon. 

Jacuzzi op het dakterras

Dat geldt ook voor een jacuzzi op het dakterras. Je dak of dakterras moet ook genoeg draagkracht hebben. Dat geldt voor de volledig gevulde jacuzzi met water en mensen. Het kan gevaarlijk zijn als je onvoldoende draagkracht hebt. Meestal heb je op het dakterras meer ruimte dan op een balkon. Afgezien van de draagkracht heb je dus meestal meerdere mogelijkheden om uit te kiezen voor een jacuzzi op het dakterras.

De kleur van je jacuzzi

Of je nu een jacuzzi op je balkon of een jacuzzi op je dakterras wil, het liefst wil je natuurlijk dat je jacuzzi mooi staat bij je stijl van je buitenruimte. Gelukkig kun je zelf kiezen welke kleuren je voor je jacuzzi wil. De buitenkant is altijd van een cederhout. Welke tint je wil, kies je zelf. Dit kan rood, naturel of greywash zijn. Zo past het altijd bij jouw soort buitenruimte. Voor de badkuip zelf kun je kiezen uit twee varianten. Dit zijn wit en marmerwit. De marmerwit heeft een gevarieerdere look en kan klassieker ogen.

Gerelateerde artikelen

Luxe interieur

Heb je net een verbouwing afgerond en wil je je woning met winst verkopen? Zo doe je dat!

Houten vloeren