Huizenplan
Image default
Bedrijven

Hoe je het beste een goedkoop verhuisbedrijf kunt vinden.

Waar vind ik een goede en goedkope verhuisservice?

Een bedrijf je inboedel te laten verhuizen kost vaak een hoop geld. Dus je gaat op zoek naar een wat goedkoper alternatief. Je kunt bijvoorbeeld zelf een grote bestelbus huren of lenen. Maar je moet er wel opletten dat je voor een grote en zware bestelbus (of kleine vrachtwagen) een speciaal rijbewijs nodig hebt. Je kunt ook aan iemand met een grote auto vragen of je zijn of haar auto mag lenen. Deze opties zijn vaak goedkoper dan een verhuisservice. Belangrijk is ook wat je zelf belangrijk vind. Wil je bijvoorbeeld de verhuizing volledig door een bedrijf laten doen? Of heb je alleen een grote auto nodig? Een goedkoop verhuisbedrijf doet alles zelf, zodat jij niets hoeft te doen. Daarom is een verhuisservice bijna in alle gevallen de duurste optie. Vaak betaal je een vast bedrag, plus de arbeid van de verhuizers per uur.

 

Laat studenten je helpen met je verhuizing!

Er bestaat nog een optie. Deze optie is een combinatie van een lage prijs met een goede verhuisservice waar je zelf bijna niets hoeft te doen. Namelijk een studenten verhuisservice. Een studenten verhuisservice houd in dat er een aantal studenten jouw inboedel komen verhuizen. Dit heeft het grote voordeel dat de prijzen vaak tot 60% goedkoper zijn dan andere verhuisbedrijven. Ook vindt er een selectie plaats die er voor zorgt dat alleen de beste en snelste studenten jouw inboedel komen verhuizen. Dit brengt nog een voordeel met zich mee, studenten zijn vaak jong en energiek. Dit zorgt ervoor dat een verhuizing vaak snel gebeurt is. Er zijn genoeg studenten in Nederland, dus ook genoeg studenten die graag wat willen bijverdienen door mensen te helpen met hun verhuizing.

Maar vertrouw je je dure tv toch niet helemaal toe aan een student? Dan is er nog een optie. Er zijn ook verhuisbedrijven die studenten in dienst nemen. Daardoor bestaat het verhuisteam uit een mix van ervaren en professionele verhuizers en studenten. Ook helpen deze bedrijven je vaak met de inrichting van je nieuwe huis als je dit fijn vind.