Huizenplan
Image default
Dienstverlening

Dingen die u moet weten voordat u een verhuisbedrijf inhuurt

Als het gaat om het inhuren van verhuizers of een huis leeghalen, kan het een beetje overweldigend zijn. Dit komt omdat er zoveel verhuisbedrijven zijn om uit te kiezen, en je weet misschien niet eens waar je moet beginnen om een ​​van hen in te huren. Dus laten we eens kijken naar enkele dingen waar u op moet letten voordat u verhuizers inhuurt.

Doe je onderzoek

Het eerste dat u moet doen, is uw onderzoek doen. Het is een goed idee om ten minste 10 verhuizers te onderzoeken door hun achtergrond, geschiedenis en alles daartussenin te onderzoeken. Het is belangrijk om de tekenen van een malafide verhuisbedrijf te begrijpen. Er zijn echter enkele vragen waarop u antwoord moet hebben. Ga je eerst alleen inpakken of heb je alleen een handje nodig? Welke schatting is het beste voor uw verhuizing? enz. weet wat je wilt doen en begin online onderzoek te doen en de juiste informatie te krijgen.

Verhuizingskosten begrijpen

De kosten van een verhuizing tussen de staten hangen af ​​van het gewicht van de te verplaatsen spullen, de afgelegde afstand, het inpakken en andere extra diensten. Vroeg in het verhuisproces is het het beste om twee of drie schattingen te krijgen. Misschien wilt u zelfs een persoonlijke ontmoeting regelen en een verhuisadviseur bij u thuis uitnodigen. Op deze manier kan de adviseur uw bezittingen onderzoeken en u een betrouwbare schatting geven van de kosten voor het vervoer ervan. Vraag het verhuisbedrijf of hun offertes bindend zijn of niet wanneer u met hen chat. Accepteer nooit een schatting op basis van alleen telefoontjes.

Zorg ervoor dat het verhuisbedrijf op de hoogte is van alle items die moeten worden verplaatst

Zorg ervoor dat alles wat verplaatst moet worden volledig begrepen wordt door de verhuizer. Merk op dat als er iets aan de truck wordt toegevoegd dat niet was voorzien in de schatting, de prijs zal stijgen. Zorg er ook voor dat de verhuizer op de hoogte is van eventuele unieke situaties die de verhuizing kunnen bemoeilijken. Als de verhuiswagen bijvoorbeeld niet gemakkelijk bij uw nieuwe woning kan parkeren, kunt u meer in rekening worden gebracht voor het extra lopen dat verhuizers moeten doen om uw spullen naar uw nieuwe woning te vervoeren. Zeker als de verhuizer op afstand moet parkeren.