Huizenplan
Image default
Home entertainment en communicatie

Kabelbaan

Ben je op zoek naar een nieuwe en unieke bezigheid voor je kinderen? Vind je ook dat de kinderen meer tijd moeten doorbrengen in de frisse buitenlucht en minder binnen achter hun spelcomputers? Overweeg dan eens het bouwen van een staalkabel baan in je voor- of achtertuin. Online kun je gemakkelijk en snel een kabelbaan pakket bestellen waarmee je in een mum van tijd zelf eenvoudig een kabelbaan kunt maken.

 

Het pakket zal netjes bij jouw thuis worden afgeleverd waar na je gelijk aan de slag kunt. Je moet natuurlijk wel even op zoek gaan naar een geschikte locatie in je tuin want de kabelbaan kan wel 23 meter lang worden. De trolly van de kabelbaan is voorzien van een dubbele gelagerde katrol waardoor je soepel en snel zult glijden over de baan.

 

De kabelbaan zal voor heel wat uurtjes buitenplezier zorgen en zal worden gewaardeerd door jong en oud. Als het allemaal nieuw is voor de kinderen kan het wel handig zijn om in het begin nog wat assistentie of uitleg te geven over hoe ze bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van het zitje waarmee ze veilig naar de overkant kunnen. Het zitje voor de kabelbaan wordt natuurlijk in het pakket meegeleverd. Verder zit er in het pakket ook nog een bungee elastiek die kan worden vastgemaakt aan de katrol waardoor de kabelbaan op een natuurlijke wijze zal afremmen.

 

Profiteer nu van deze bijzondere kabelbaan voor bij jou in de achtertuin en geniet de hele zomer lang van spanning en sensatie. Natuurlijk kunnen instanties voor kinderopvang, scoutverenigingen of buurthuizen op deze gemakkelijke en voordelige manier voor een nieuwe uitdaging zorgen. De kabelbaan is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van acht jaar en kan een maximum gewicht van maar liefst honderd kilo dragen. Geniet samen met de kinderen en vermaak je samen in het comfort van je eigen huis.

 

Voor meer info : https://www.staalkabelstunter.com/verzinkt/