Huizenplan
Image default
Woningen

Een eigen droomhuis in Valencia?

Een eigen droomhuis in Spanje ?

Als u altijd al heeft gedroomd van een eigen huis in Spanje heeft nu alle kansen. Momenteel staan er veel mooie huizen en appartementen te koop voor lage prijzen.

Zo heeft u al een appartement in Sagunto op 20 minuten rijden van het vliegveld Valencia voor een bedrag van 25000 euro. Een eigen huis in Spanje is momenteel voor bijna iedereen bereikbaar.

Lage maandelijkse kosten

Met de lage maandelijkse kosten is het dan wel heel aantrekkelijk om een huis te kopen. Daarnaast is het levensonderhoud zoals eten, drinken en terrasjes een stuk goedkoper dan in Nederland.

Overweegt u een, tweede, huis aan te schaffen in Sagunto? Neem dan eens contact op met Mooi Castellon.

Op deze website vind u een ruim aanbod woningen vanaf 25000 euro tot een kant en klare villa met zwembad en gastenverblijf nabij zee van rond de 1 miljoen.

Puerto Sagunto is een gezellige echt Spaanse badplaats. Hier vind u vooral Spaans toerisme met badgasten uit Madrid en uit de bergen. Hier komt u niet veel Nederlanders of Duitsers tegen. Wilt u tussen de Spanjaarden zitten dan is deze omgeving daar zeer geschikt voor.

De afstand naar Valencia is slechts 20 minuten met een rechtstreekse trein verbinding of met de auto. In Valencia bevind zich een vliegveld waar de meeste prijsvechters vanuit Nederland rechstreeks op vliegen.

Valencia en de omgeving

Valencia is zeker de moeite waard met de mooie stranden, het oude stadscentrum, en Ciudad de las Artes. Proef ook de typische Valenciaanse gerechten zoals de valenciaanse paella en de heerlijke wijnen. Maak ook eens een ritje door de bergen of bezoek andere pittoreske plaatsjes zoals Peniscola, Canet D’en Berenquer.

Sagunto is met slechts 40.000 inwoners toch een echte kleine badplaats maar groot genoeg voor een Mc Donalds en de grote supermarkten zoals Carrefour en de vele Mercadonna’s. Wandel over de mooie boulevard met de vele terrasjes en geniet van de zon.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk eens op onze website www.mooicastellon.nl

 

Voor meer info : https://www.mooicastellon.nl/aanbod-huizen-en-bedrijfspanden/