Huizenplan
Image default
Huishoudelijk

All electric of gewoon klein beginnen?

All electric of gewoon klein beginnen?

Iedereen moet van het gas af en all- electric huizen worden de norm. Dit alles om de CO2- uitstoot terug te dringen. Of het op dit moment haalbaar is blijft de vraag. Als iedereen nu massaal zou overstappen is Nederland daar in elk geval nog niet echt op berekent. Maar dat gaat zeker komen. 

Wat iedereen nu al wel zou kunnen doen, is overstappen van een gas boiler naar een elektrische, deze elektrische boilers zijn zuinig in verbruik, goedkoop in aanschaf en eenvoudig aan te sluiten zonder dat daar verder ingewikkelde aanpassingen voor nodig zijn.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je elektrische boilers in alle soorten en maten. Zij hebben al jaren ervaring met deze elektrische ketels, maar ook elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s en combi cv’s.

Een duidelijke website waar ook Nederlandstalige handleidingen van alle producten op staan. Op werkdagen zijn ze bovendien altijd telefonisch bereikbaar voor al je vragen, is er een showroom en ook een afhaaldepot.

De merken die zij onder andere verkopen zijn; Wesen, Ariston Velis, Lemet en DAT. Al deze merken werken met hoogwaardige materialen en hebben een prima prijs/kwaliteits verhouding.

De elektrische boilers van Wesen zijn zelflerend en hebben een diepte van maar 27 centimeter waardoor ze veelal in een keukenkastje passen. Deze boilers hebben ook een handige anti-legionella functie en een digitaal display.

Ariston is een ander A merk. Ook dit merk heeft een mooi clean design en voorzien van een energielabel B.

De ketels hebben een ECO stand wat de energiekosten behoorlijk zal drukken.

Elektrische boilers van het merk DAT zijn ook met een smart controller uitgerust voor diezelfde energiezuinigheid. 

Ook het merk Lemet, gemaakt in de EU heeft een ECO model, compleet computergestuurd en zal zelf meten wanneer het de beste tijd is voor het opwarmen van het water en wanneer juist niet.

 

 

Op de website van elektrischeboiler.eu staat bovendien een handige on-line boiler calculator die je kunt gebruiken welke elektrische boiler je nodig hebt. 

Maar ook voor anti-kalk magneten, waterontharders, en verscheidene onderdelen en accesoires ben je aan het juiste adres bij elektrischeboiler.eu.

De produkten zijn zeer scherp geprijst doordat er groot wordt ingekocht, een goed begin is het halve werk!

https://elektrischeboiler.eu/