Huizenplan
Image default
Kamers en ruimtes

Stoere, robuuste eettafels

Wil je een stoere en robuuste eettafel? Heb je dan al eens nagedacht over een industriële eettafel?

Of u nu al een industriële inrichting hebt of deze graag wilt creëren: het is niet compleet zonder een bijpassende eetkamertafel. De populaire woonstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van ruwe materialen. Dat zijn dan ook de elementen waar wij onze industriele eettafels van maken.

Wat maakt een eettafel industrieel?

In een industriële inrichting zien we veel beton, leer, steen, hout en staal; stoere materialen met karakter. Een eettafel passend bij deze woonstijl is dus ook gemaakt van hout, al dan niet in combinatie met metaal. Ook het formaat en de afwerking maken een tafel industrieel: groot en grof past bij deze stijl. Denk aan een tafelblad van extra dikke of brede houten planken. Deze geven het blad ook nog eens meer karakter, omdat er meer eigenschappen van het hout zichtbaar zijn.

Poten voor een industriële eettafel

Een industriële eettafel heeft vaak een metalen onderstel. Denk aan stalen poten in een grote X of een H-profiel. TBLS heeft echter nog veel meer keuze om de eetkamertafel van uw dromen te maken. We voorzagen een eiken houten tafel al eens van een onderstel in de vorm van een wapening. Ook een U-poot, een vierkant stalen frame of een kruis onder de tafel behoren tot de mogelijkheden. Heel origineel zijn de industriële eetkamertafels met naturel eiken blad en metalen poten

Voor meer info : https://www.tbls.nl/eettafels/industriele-eettafels