Huizenplan
Image default
Meubels

Online meubelzaak met spotprijzen? Kijk ‘ns bij Willem!

Onze grote Zweedse vriend heeft  veel meubelen in zijn assortiment. Alleen zijn deze meubels met een Zweedse prijs en wij Nederlanders hebben koopjes jagen in ons bloed. Daarom is het echte Nederlandse bloed snel geneigd om een spotprijs aan te schaffen. En als we het over meubels voor spotprijzen hebben moeten we wel de volgende webwinkel benoemen: IkWillem zijn designmeubeloutlet. De spotprijzen hebben een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding, zodat u lang gebruik kunt maken en duurzaam met uw bankrekening omgaat!

Wat kan je er kopen?

Als we alle producten zouden benoemen die je er kan kopen, kunnen we wel een boek schrijven. Maar het komt er op neer dat je alles voor de inrichting van je huis kan krijgen. Van meubels, tot electronische apparatuur en witgoed (zoals goedkope vaatwassers en koelkasten).

Hoe komt ikwillem.nu aan zijn verkoopprijzen?

Bij ikwillem.nu wordt er gebruik gemaakt van een statusrapportage bij het onderzoeken van de prijs van het aangeboden product. Ikwillem.nu kent 3 statussen van het product. Status a, status b en status c. Lees door voor de uitleg over de statussen die ikwillem.nu hanteert.

Status A:

Bij status A is er alleen schade aan de verpakking van het product. Dus het product zelf heeft geen schade, maar kan soms een klein plekje hebben dat bijna niet zichtbaar is.

Status B:

Bij status B is er vrijwel nog niets aan de hand. De verpakking is wel open geweest, tevens is ook het product nieuw maar heeft lichte schade, tevens is de schade niet of nauwelijks zichtbaar.

Status C:

Het product is zo goed als nieuw of nieuw. Toch heeft het product wel zichtbare schade. Dit heeft geen effect op het gebruik van het product.

Door deze statussen toe te passen maakt ikwillem.nu de meest eerlijke prijs voor u en ikwillem.nu! De producten worden door het team van ikwillem.nu en Willem zelf goed geïnspecteerd en worden met een status a, b of c in het magazijn gezet en wordt er een prijs opgesteld, op een zo eerlijk mogelijke wijze.

De producten van ikwillem.nu!

Het aangeboden assortiment van ikwillem.nu is erg breed, tevens ook zeer afwisselend. Het altijd verschillend assortiment wordt wekelijks aangevuld met nieuwe producten. De aangeboden producten van ikwillem.nu hebben geen zware schade. De producten zijn met een spotprijs aangeboden vanwege lichte verpakking schade of lichte productschade.

Bij ikwillem.nu kunt u uw huis volledig inrichten van bank tot verlichting en van vloerkleed tot salontafel. U kunt voor een geweldige spotprijs een prachtig stukje designmeubelen aanschaffen. Heeft u na deze tekst interesse gekregen om een kijkje te nemen in het magazijn of op de webshop? U bent van harte welkom!

Voor meer info : https://www.ikwillem.nu/