Huizenplan
Image default
Muur plafond en wand

Originele wanddecoratie aan de muur

Je huis, een plek waar je je graag thuis voelt. Dit doe je natuurlijk met de kleuren, meubels en accessoires. Waarmee kun je nu beter sfeer creëren dan met originele wanddecoratie. Een muur zonder decoraties is ook maar zo kaal. Dan ga je op zoek naar leuke accessoires voor aan de muur, maar je wil ook iets origineels. Een leuke wanddecoratie voor in de slaapkamer, woonkamer of welke ruimte dan ook in huis. Breng sfeer in huis en versier die kale muren. Zowel op witte muren als gekleurde muren kan wanddecoratie goed staan. Combineer met kleuren, wees creatief en hang iets origineels aan de muur. Of iets persoonlijks, zodat het een echt thuis is. Originele wanddecoratie kun je overal vinden, zolang je zelf creatief blijft.

Inspiratie voor originele wanddecoratie

Muurdecoratie komt in allerlei soorten en maten. Je kan vanalles aan je muur hangen. Van fotolijsten tot schilderijen, planken en objecten als hoedjes, letters of potten. Wil je graag van die kale muur af, maar weet je niet wat je er neer moet hangen? Geen probleem, hier een lijst met genoeg originele wanddecoratie inspiratie:

  • Een citymap van jouw stad
  • Een rond schilderij
  • Een plank met foto’s
  • Een muurkleed
  • Objecten
  • Decoratieletters
  • Een lichtslinger

Wanddecoratie bij je interieur

Natuurlijk heb je een bepaalde stijl in je interieur gebracht, denk aan scandinavisch, industrieel of modern. Dan wil je natuurlijk dat de originele wanddecoratie daar bij past. Gelukkig is er zo veel verschillende wanddecoratie te vinden, dat er voor ieder interieur wel iets passends is. Een of twee decoraties per wand is toch wel leuk om een beetje sfeer in je woning te brengen. Je kan het zo gek bedenken, want je kan zelfs objecten of kleden aan de muur hangen. Dus wees creatief en bedenk iets leuks en origineels dat bij jouw woning past!

Voor meer info : https://www.wallcatcher.com/5x-originele-wanddecoratie/