Huizenplan
Image default
Sanitair

Nilfisk: Voor innovatieve schoonmaakoplossingen

Nilfisk is een Deens bedrijf dat wereldwijd hoogwaardige kwaliteit innovatieve oplossingen aanbiedt binnen de schoonmaakbranche. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar hebben ze meer dan genoeg ervaring en expertise in huis om de juiste schoonmaakoplossingen aan te bieden. Zo past Nilfisk zich al meer dan honderd jaar aan de steeds veranderende vraag en behoeftes.

 

Milieuvriendelijkheid

 

Binnen Nilfisk zijn alle productieprocessen volledig aangepast om alle producten zo milieuvriendelijk te produceren. Hierbij wordt rekening gehouden met mens, dier, kosten en het milieu. Het is niet alleen belangrijk dat de producten zo milieuvriendelijk worden geproduceerd, maar dat de kosten voor de eindgebruiker ook laag blijven. Zo verbruikt de Nilfisk hogedrukreiniger of vloerreiniger minder energie, water en reinigingsmiddelen. Dit scheelt u als eindgebruiker in de kosten, en is beter voor dier en natuur.

 

Voor ieder wat wils

 

Nilfisk biedt innovatieve schoonmaakoplossingen voor verschillende branches. Er is een enorm groot aanbod beschikbaar, voor zowel grote als kleinere bedrijven, maar ook voor consumenten. Deze verschillende schoonmaakoplossingen kunnen gebruikt worden in branches zoals: ziekenhuizen, supermarkten, kantoorcomplexen, in de bouw of in de gezondheidszorg. Voor elk bedrijf is er een passend aanbod.

Deze milieuvriendelijke en kostenbesparende Nilfisk schoonmaakartikelen zijn gemakkelijk aan te schaffen en over het algemeen uit voorraad leverbaar.

 

Zo zijn er kwalitatief hoogwaardige stofzuigers beschikbaar. Deze stofzuigers bevatten een goede zuigkracht (zelf instelbaar), en produceren een gemiddeld geluidniveau wat niet als storen wordt ervaren. Daarnaast heeft de stofzuiger een werkbereik van ongeveer 11 meter en beschikt over een grote stofzak.

 

Nilfisk: Consumentenbond

 

Zoals vermeld zijn de Nilfisk schoonmaak producten van alle markten thuis. Zo zijn ze geschikt voor zowel particulier gebruik als voor bedrijven. Hoewel je misschien zou denken dat deze schoonmaakartikelen vooral aan te schaffen zijn in grote getalen voor bedrijfmatig gebruik, is dit niet waar. U kunt de Nilfisk schoonmaakartikelen ook als particulier aanschaffen. Nilfisk is een kwalitatief hoogwaardig bedrijf dat ook door de consumentenbond wordt aangeraden. Al met al genoeg reden dus om de aanschaf van een van de Nilfisk producten aan te schaffen!

 

Voor meer info : https://www.mandasschoonmaak.nl/merken/nilfisk