Huizenplan
Image default
Slaapkamer

Nieuwe bedden in Assen kopen

Bent u op zoek naar nieuwe bedden in Assen of omgeving? In Assen vindt u verschillende beddenzaken, waar u uiteenlopende soorten en modellen bedden kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een bed met een ledikant, een waterbed of boxspring bedden. Het verschilt sterk per persoon welke bedden het meest geschikt zijn. Naast een bed zelf dient u ook een passend matras, een dekbedovertrek en bijpassende lakens te vinden. Het is belangrijk dat het bed past bij de huidige inrichting van uw slaapkamer. Het zou immers zonde zijn als het bed vloekt met de kleur van uw kasten, met de vloer of bijvoorbeeld met het behang op de muren. Een interieurspecialist kan u hier meer over vertellen bij het kopen van nieuwe bedden in Assen.

 

Verschillende soorten bedden in Assen

 

Bij de aankoop van nieuwe bedden in Assen heeft u de keuze uit bedden met ledikant, boxspring bedden en waterbedden. Een bed met ledikant is het traditionele bed, waarbij het matras boven het ledikant uitsteekt. U heeft in dit geval verschillende mogelijkheden qua materiaal, waarmee het ledikant gemaakt is. Denk bijvoorbeeld aan een houten, aluminium of stalen ledikant. Naast het bed met ledikant zijn ook de waterbedden populair, die worden aangeboden als hardside waterbed, softside waterbed en een lichtgewicht waterbed. Het verschil zit in dit geval in de zijkant van het bed, die hard of juist zacht kan zijn.

 

Tot slot heeft u de keuze uit verschillende boxspring bedden, die ook vaak hotelbedden worden genoemd. Een boxspring is eigenlijk alleen maar een bedbodem waar een matras opgelegd moet worden. Over het algemeen hebben boxspring bedden een luxueuze uitstraling en liggen deze erg lekker. Vaak combineert met een boxspring bed met een pocketmatras, een latex- of een koudschuim matras.

 

Matras bij bedden in Assen kopen

 

Naast een nieuw onderstel voor uw bed heeft u in de meeste gevallen ook een nieuw matras nodig. Zeker als uw huidige matras al enkele jaren in gebruik is! In sommige gevallen zit het matras standaard bij de bedden in Assen, dit verschilt sterk per winkel. Let bij het kopen van een matras niet alleen op de dikte en het materiaal van een matras, maar ook op hoe het matras ligt. Sommige matrassen zijn specifiek voor mensen die op hun zij of rug liggen. Laat u hierover adviseren bij het kopen van nieuwe bedden in Assen, zodat u straks ontspannen nachten heeft in uw nieuwe bed.

Voor meer info : http://www.homanslapen.nl/