Huizenplan
Image default
Verbouwen

Damwand coating voor professionele coating

Voor een goed verzorgde coating voor uw bedrijfspand of opslag is Damwand coating u graag van dienst. Al uw damplaten zullen worden voorzien van een strakke, professionele afwerking waarbij we zullen schilderen op locaties. Hierbij hanteren we speciale spuittechnieken die Damwand coating genoemd wordt en waardoor uw damplaten er netjes uit zullen zien.

 

Met Damwand coating lijkt uw pand weer als nieuw

 

Met de verschillende weersvoorspellingen in Nederland kan het wel eens voorkomen dat uw damwanden zijn aangetast. Wellicht is de coat eraf gegaan of heeft u last van corrosie, maar het kiezen voor het coaten van damwanden is voordeliger dan wanneer u alle platen gaat vervangen. Dit gaat u voelen in de portemonnee. Ook zal door coating uw pand er weer als nieuw uitzien en is de levensduur van uw huidige damwanden ook verlengt. Wij garanderen u dat de komende twintig jaar zich geen zorgen hoeft te maken over corrosie op de gevel van uw bedrijfspand vanwege de coating.

 

Wij werken met een bepaalde werkwijze om Damwand coating zo optimaal te laten werken. Zo reinigen wij eerst alle platen waardoor de coating zich goed kan hechten. Wordt de oppervlakte die geen coating krijgen goed afgeplakt en wordt de coating in twee lagen aangebracht. Uiteindelijk wordt de tape en plastic verwijderd waardoor uw pand er weer netjes en verzorgd uitziet.

 

Wanneer u met ons zaken gaat doen, bent u verzekerd van veel dingen. Zo bieden wij een 24-uurs glasservice. Bestaat het team uit vakbekwame mensen met jarenlange ervaring en de juiste kennis aanwezig. Wij weten dus wat wij op uw bedrijfswand spuiten en wat voor product dit is. Wanneer u hier vragen over heeft, beantwoorden wij deze dan ook graag. Wij werken erg flexibel, maar vinden we daarbij afspraken ook belangrijk. Wij komen bij Damwand coating dan ook liever te vroeg dan te laat. En hebben wij persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.