Huizenplan
Image default
Verbouwen

Het vinden van nieuwbouw in de omgeving van Veenendaal

Ik ging samen met mijn partner op zoek naar een nieuwbouw woning in de nieuwe omgeving van Veenendaal. Al voor een tijdje zijn we op zoek naar een grotere woning in een kindvriendelijke wijk. Er is namelijk bij ons een kinderwens en dat zouden we nu niet kunnen realiseren omdat we te klein wonen. Maar daarbij hebben we ook een aantal andere eisen waar ons huis aan moet voldoen. Daarvoor wilden we graag een goede makelaar vinden die graag naar onze wensen luistert.

Hulp zoeken bij nieuwbouw in de buurt van Veenendaal

We hadden hulp nodig bij het zoeken van een goed nieuwbouw woning in de omgeving van Veenendaal. Maar we hadden geen idee welke makelaar we moesten nemen, omdat we van vele mensen hadden gehoord welke goed waren en waar ze een fijne ervaring hebben meegekregen. Uiteindelijk hebben we een aantal intakegesprekken gevoerd met een aantal makelaars en we kwamen er allebei even niet uit. Na een aantal gesprekken kwamen we als laatst bij Zonnenberg Makelaardij uit en die wilden ons graag helpen. We merkten meteen vergeleken met de andere makelaars dat deze meer naar ons droomhuis zat te zoeken dan echt iets ons aansmeren. Dat was precies wat we wilden.

Erg blij met ons nieuwe huis

Nadat we alles hadden besproken tot in de detail, was alles helemaal regelt en hoefde we in principe niet veel meer te doen, alleen maar afwachten tot de makelaar iets voor ons had. Na ongeveer een aantal maanden kwam hij met een nieuwbouwwijk die op dat moment werd gebouwd en eigenlijk aan alles voldoet waar we naar op zoek waren. We gingen met de makelaar de woning bezichtigen en we waren meteen helemaal verliefd erop geworden. Binnen een aantal weken was alles rond en hebben we een prachtig huis kunnen bemachtigen. 

Zonnenberg Makelaardij

Wilt u meer weten over de verschillende soorten diensten van Zonnenberg Makelaardij en wat zij verder voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de website van hen via www.zonnenbergmakelaardij.nl voor meer informatie over het assortiment dat ze aanbieden en meer.