Huizenplan
Image default
Vervoer en transport

Uitstekende koeriersdiensten in Utrecht zoeken

Op zoek naar een koeriersdienst uit Utrecht die snel je diensten of producten vervoert? Wij staan voor u klaar om snel en vakkundig je poststukken of producten te vervoeren. Wij zijn een geschikte partner als het gaat om een koeriersdienst Utrecht en omstreken. We leveren niet alleen in deze regio, maar je zending of pakket wordt in geheel Nederland en Europa op de juiste bestemming afgeleverd. Dit gebeurt uiterst betrouwbaar en zorgvuldig. Zo krijg je altijd een bevestiging van aflevering als je zending is bezorgd op het afleveradres. Ook kunnen we je telefonisch op de hoogte houden van de aflevering en bezorging. Zo weet je altijd waar de koerier van de koerierdiensten uit Utrecht uithangt.

Overal weten we de weg te vinden

Onze chauffeurs van de koerierdiensten uit Utrecht zijn uitstekende chauffeurs en weten overal de weg. Google maps kent geen geheimen voor ze. Ook zijn ze betrouwbaar, de chauffeurs beschikken allemaal over een Verklaring Omtrent Gedrag. De chauffeurs zijn allemaal verzekerd voor transportgoederen en ze hebben allemaal een hoog verantwoordelijks gevoel. Met een koeriersdienst uit Utrecht kunt u erop rekenen dat je pakketje of product bezorgd wordt op het moment dat jij het wilt.

Wat we aanbieden

Onze koeriersdienst uit Utrecht biedt een 24-uurs service en is zeven dagen per week beschikbaar. Naast onze diensten als koerier bieden wij een boodschappendienst en zorgverlening aan.  Waar staan we voor garant? Als koerierdienst uit Utrecht zorgen ervoor dat poststukken en zendingen tot 500 kilogram worden door ons afgeleverd op bestemming. We werken service- en klantgericht tegen een lage prijs. Zo rekenen we al vanaf 35 eurocent per kilometer exclusief BTW en dieseltoeslag. Wil je meer informatie? Bel ons dan op. Heb je een opdracht voor ons? Dan kun je het offerteformulier invullen. Wij staan voor je klaar met het snelle verzenden van producten of poststukken. Kies voor ons dan ben je verzekerd van de beste koeriersdiensten uit de omgeving van Utrecht.