Huizenplan
Image default
Winkelen

Betonnen aanrechtbladen zijn volledig naar eigen wens aan te passen

Betonnen aanrechtbladen zijn volledig naar eigen wens aan te passen en zijn daardoor enorm populair in badkamers en keukens. Stijl en functionaliteit komen perfect samen, de aanrechtbladen zijn enorm duurzaam en zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Voor zowel oude panden als voor nieuwbouwwoningen zijn aanrechtbladen van beton een uitstekende investering.

 

De aanpassingsmogelijkheden voor uw werkblad zijn vrijwel eindeloos

De aanpassingsmogelijkheden voor de betonnen aanrechtbladen zijn vrijwel eindeloos. Denk hierbij aan het uitzoeken van de vorm en en de kleur en u kunt ook nog eens het randprofiel uitzoeken. Daarnaast heeft u de optie om het blad glanzend af te werken of om het oppervlak te polijsten. Tijdens de afwerking is het zelfs mogelijk om het uiterlijk van graniet, marmer of zelfs hout na te bootsen. Hierdoor kan iedere ontwerpstijl, zelfs rustiek, industrieel of modern, na worden gebootst.

 

Een betonnen aanrechtblad heeft een enorm duurzaam karakter

Een betonnen aanrechtblad heeft een enorm duurzaam karakter en is helemaal af te maken met geïntegreerde verlichting. Tijdens het productieproces wordt het beton versterkt door glasvezels toe te voegen. Hierdoor is het blad van beton uitzonderlijk sterk en lichtgewicht. De versterkingen zorgen voor een naadloos resultaat en het materiaal barst ook minder snel.

 

Zorg ervoor dat u de betonnen aanrechtbladen laat produceren door een specialist

Zorg ervoor dat u het aanrechtblad laat produceren door een specialist. Hierdoor profiteert u van een fantastisch resultaat. Let er echter wel altijd op dat het materiaal goed moet worden behandeld. Dit omdat het materiaal kwetsbaar is voor vlekken. U kunt hier het beste op regelmatige basis een wax voor aanbrengen. Eventuele vlekken van het morsen dient u direct schoon te maken voor een zo duurzaam mogelijk effect. 

 

Gerelateerde artikelen

Een doorstroom apparaat of een elektrische boiler?

Waar je op moet letten bij de aanschaf van lichtkoepels