Huizenplan
Image default
Winkels

Het adres voor particuliere en zakelijke kluizen

De webshop Kluis&Co van Kop Beveiliging is de nieuwe webshop op het gebied van (brandwerende) kluizen en archiefkasten. Met decennia aan ervaring op het gebied van beveiliging is Kop Beveiliging zonder twijfel een specialist. Een kluis kopen of een archiefkast doe je vanaf nu dan ook het beste in deze moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel.

Kop Beveiliging is gevestigd in Leerdam (Gelderland,in het midden van Nederland) en bedient vanuit haar hoofdkantoor particulieren en bedrijven door heel Nederland. Met het groeiende aantal inbraken in ons land en daarmee een goeiende markt voor met name particuliere kluizen was het in 2015 voor Kop Beveiliging hoog tijd om Kluis&Co te lanceren.

De webwinkel onderscheidt zich met name door haar uitgebreide service en het leveren van aanvullende diensten zoals vakkundige montage (met bv chemische ankers). Ook levert Kop Beveiliging alleen maar hoogwaardige producten van de bekende en betere merken. Dus geen goedkope, namaak kluizen die inbrekers zo open hebben..

Naast inbraak -en brandwerende kluizen en archiefkasten is Kluis&Co ook de winkel voor wapenkasten, thuiskluizen, datasafes, eurosafes en mobiele kluizen voor bijvoorbeeld in de caravan.

Voorzien van onder andere het politiekeurmerk en BORG en NCP gecertificeerd is Kop Beveiliging de perfecte partner als het gaat om kluizen en brandwerende archiefkasten. Kluis&Co voert de bekendste en beste merken zoals Jewel en Salvus.

Naast brandwerende kluizen en archiefkasten worden er ook accessoires verkocht. Profiteer nu van de scherpe prijzen en de jarenlange ervaring van deze echte vakmensen als het gaat om beveiliging. Bekijk snel de webshop Kluis&Co! Mocht u vragen hebben dan zit de klantenservice voor u klaar!

Voor meer info : http://www.kluisenco.nl