Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

De Duo Rolgordijnen uit eigen Nederlandse fabriek!

Bestel uw Duo Rolgordijnen op maat tegen de scherpste prijzen

Duorolgordijnen zie je steeds vaker. Het is makkelijk op te hangen, mooi, een ideale manier om de zon buiten te houden en het is decoratief.

Wat is een duo rolgordijn?
Het is een rolgordijn die twee lagen stof heeft. Deze bewegen over elkaar en hierdoor kun je het lichtinval zelf instellen. Het bedienen kan met de hand, een motor (elektrisch) en zelfs met een smartphone.

Rolgordijnen op maat laten maken.
Duo rolgordijnen kunnen op maat gemaakt worden. Door onze meetinstructie is het opmeten van de benodigde maten erg makkelijk. Hierdoor hoeven de gordijnen alleen opgehangen te worden, met de bijgeleverde montage clips. De rolgordijnen hebben een mooie band, goede afwerkingen bij de randen en prachtige cassettes, zodat het een gordijn wordt die bij de stijl van het huis past. 

De gordijnen worden in Nederland, Weert, gefabriceerd, zijn van hoge kwaliteit en te vergelijken met elk A merk. Ze hebben het grootste assortiment van Nederland dus volop keus. 

De gordijnen worden precies op maat gemaakt, zowel in breedte als in lengte. Er wordt geleverd vanaf 41 cm breed tot wel 280 cm. Ze worden gratis bezorgd. Verschillende modellen en series. Verduisterende rolgordijnen. Verduisterende rolgordijnen zijn prettig op de slaapkamer.

De banen van de stoffen Darkness en twilight zijn transparante banen die van fijn geweven voile is. Verkrijgbaar in uni en linnen. Door een onder lat model 4 of 5, krijg je het beste resultaat. Brede banen. Er zijn gordijnen met extra brede banen, van acht cm tot wel 40 cm. Houd er wel rekening mee dat door een brede baan het uitzicht veranderd.

Kleuren.

Er zijn 160 verschillende stoffen, dus altijd een kleur die jij wilt. Er zijn cassettes, onder latten en de bedieningen in een bijpassende kleur. De kleuren van 2017 zijn taupe, wit, antraciet, grijs en beige. Maar het is mogelijk een andere kleur te nemen die bij de inrichting van het huis past.

Standaard serie De banen zijn goed gesloten van profiel.

Vintage serie Robuust linnen profiel met prettige doorkijk.
XL serie Mooi linnen profiel met rustige doorkijk.

Finesse
Uni banen (8 cm) met tussen doek van voile, voor een rustig effect.

Royal
Dichte banen van 8 cm en de gordijnen hebben een modern effect. 

Mozart serie
Een bijzonder effect door zwart voile tussen doek met structuur doek.

Brocante
De gesloten banen van 10 cm. Tussen doek is voile met linnen structuur.

Verduisterend Darkness
Gesloten banen van 10 cm. Voile tussen doek met verduisterende linnen structuur.

Verduisterend Twilight
Gesloten banen van 8 cm. Voile tussen doek met gladde structuur.  

Duo Plissé.

Gesloten banen van 8 of 12,5 cm. Dichte banen zijn geplooid.

 

Voor meer info : https://duorolgordijn.eu

Gerelateerde artikelen

Zonnepanelen aanschaffen? Hier moet je op letten!

Inbraakpreventie met cilinderbeveiliging

Huis bouwen