Huizenplan
Image default
Design en ontwerp

Origineel en bijzonder huwelijkscadeau van Jilster

Gaan vrienden of familie binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een huwelijkscadeau? Neem dan eens een kijkje bij Jilster op www.jilster.nl. De zomer staat weer voor de deur, en in het warme seizoen vinden er een heleboel bruiloften plaats. Bij de eerste bruiloften is het nog gemakkelijk om persoonlijke cadeaus te bedenken en te geven, maar bij de twintigste is het gemakkelijk om in de herhaling te vallen. Bij Jilster kunt u een hip en goed geprijsd huwelijkscadeau uitkiezen die perfect bij het desbetreffende bruidspaar past.

Een bijzonder en origineel huwelijkscadeau

Bij Jilster kan u online, gemakkelijk en snel, een magazine samen stellen. U kunt in dit magazine zetten wat u wilt. Heeft u iets meegemaakt met het bruidspaar, bent u bijvoorbeeld samen op reis geweest naar Israël? Of wilt u een komische herinnering maken aan de tijd dat het stel nog maar net bij elkaar was? Dan is een magazine waarin deze gebeurtenissen, met foto’s en mooi vormgegeven tekst toch een geweldig huwelijkscadeau om te geven en te krijgen? De bruid en bruidegom zullen blij verrast zijn met hun persoonlijke magazine. Dit toont niet alleen de zorg van uw kant om een magazine te personaliseren naar het bruidspaar, het is ook nog eens een origineel huwelijkscadeau, op een dag waarop het bruidspaar soms wel vijf broodroosters en tapasborden krijgt.

U kunt het magazine zo laten opmaken als u zelf wilt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een klassieke glossy te maken waarin de bruid als een echt model naar voren komt. Natuurlijk ziet een bruid er zelden mooier uit dan op haar trouwdag, maar aan u de uitdaging om met een gaaf persoonlijk huwelijkscadeau de bruid er aan te herinneren dat ze best in een magazine zou kunnen staan.

Interesse? Neem snel contact op!

Staan er bij u op de kalender voor de komende maanden heel wat bruiloften en trouwerijen en heeft u veel cadeaus nodig? Surf dan snel naar jilster.nl, waar u gemakkelijk en overzichtelijk een leuk huwelijkscadeau in de vorm van een gepersonaliseerd magazine in elkaar kunt zetten. Op de website kunt u een eigen account aanmaken om het magazine dat u cadeau gaat doen in elkaar te zetten. Ga ermee aan de slag!

Voor meer info :