Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Een aluminium schuifpui aanschaffen?

Wilt u een aluminium schuifpui aanschaffen voor uw huis? Lees dan eerst eens onze informatie en tips!

Isolatie door een aluminium schuifpui

Wanneer u een schuifpui van aluminium aanschaft, eventueel in combinatie met aluminium ramen en deuren, kunt u uw huis veel beter isoleren. De schuifpui draagt bij aan een uitstekende warmte- en geluidsisolatie die voldoet aan de huidige bouwvoorschriften. Aluminium isoleert een stuk beter dat bijvoorbeeld hout of PVC! Gaat u voor aluminium, dan gaat u voor een verbetering van de warmtewinst en warmteverlies tot wel 60%!

Duurzaamheid en lage kosten

De aanschafkosten van een schuifpui van aluminium zijn laag. Vooral in vergelijking met schuifpuien van andere materialen. Deze puien zijn sterk en gaan lang mee. Daarnaast bespaart u ook nog eens kosten wat betreft het onderhoud. Aluminium is robuust en bijna onderhoudsvrij, door de corrosiebestendigheid. Daarnaast is aluminium weerbestendig onder zware omstandigheden. In tegenstelling tot puien van andere materialen, zullen deze puien niet opzwellen, barsten, splijten of kromtrekken. Hierdoor gaan ze langer mee en blijven ze langer mooi! Een ander groot voordeel is dat aluminium recyclebaar is. Het is een milieuvriendelijk materiaal en heeft een van de hoogste recyclingpercentages!

Een pui van Schipper Ede

Wij bestaan al sinds 1959 als familiebedrijf. Sinds die tijd werken wij alleen met professionele vakmensen en dat ziet u aan het resultaat. Wij produceren als een van de weinige fabrikanten puien en kozijnen van aluminium en dit doen wij ook nog eens geheel naar uw wensen. U kunt bij ons uit verschillende typen en kleuren. Daarnaast zijn onze puien standaard voorzien van HR++ glas. Bent u overtuigd en wilt u graag een pui laten plaatsen, dan doen wij dat uiteraard graag. Onze specialisten staan voor u klaar om binnen een dag uw schuifpui te monteren. Zij nemen zelfs uw oude schuifpuien mee zodat u niet met de rommel blijft zitten. Dat is de service van Schipper Ede. Kortom: bent u op zoek naar een schuifpui van uitstekende kwaliteit, geplaatst door een professioneel bedrijf met een goede service? Wacht dan niet langer en vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.