Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe eiken picknicktafel uitzoeken

Ik was op zoek naar een nieuwe eiken picknicktafel voor bij ons in de achtertuin. Als gezin hadden we vroeger een picknicktafel gekregen voor de geboorte van onze eerste zoon en nu was deze tafel helaas te klein en een beetje kapot aan het gaan. We vinden het heerlijk om buiten te zitten aan onze picknicktafel terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn in de zandbak of de glijbaan. Dus we wilden graag een nieuwe bestellen.

Waar kon ik voor een goede prijs een eiken picknicktafel krijgen?

In het begin was het de bedoeling dat ik zelf een eiken picknicktafel zou gaan maken. Maar toen ik een paar video’s zag hoeveel werk het kosten om alleen maar het eikenhout goed te schuren. daarom had ik besloten om te kijken of er aanbieders waren die volledige picknicktafels aangeboden voor een goede prijs. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik een website tegen waar ik een paar mooie tafels zag voor een goede prijs en besloot contact op te nemen met het bedrijf. Ik kon via de website makkelijk een bestelling plaatsen en zij zouden dan een offerte sturen met daarin de bijbehorende gegevens.

Een leuke tafel voor onze tuin

Nadat ik de offerte had goedgekeurd konden zij aan de slag en hoefde ik alleen af te wachten op een mailtje met alle details en wanneer de aanbieders de tafel kwamen bezorgen. Het zou ongeveer vijf werkdagen duren, maar hij kon sneller bezorgd worden dan de bedoeling was. Toen ze de tafel kwamen brengen hebben ze deze ook netjes bij ons in de tuin gezet en zo vastgemaakt dat die ook niet snel door de wind weg zou waaien. Dit vond ik erg netjes van de medewerkers en ze waren ook erg vriendelijk. Nu zitten we heerlijk in onze tuin op de picknicktafel broodjes te eten. Echt heerlijk.

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een fijne picknicktafel voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website van www.eikenpicknicktafel.nl voor meer informatie over de producten die zij verkopen en nog veel meer.

Gerelateerde artikelen

De zomer staat voor de deur, tijd voor tuinmeubelen

Waarvoor zijn glasplaten op maat in huis voor te gebruiken

Tips bij uitkiezen juiste laminaatvloer