Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Grote verbouwing aan onze woning

Al sinds de bouw van onze woning hebben wij bijna niets veranderd aan onze woning. Zo hebben wij nog altijd dezelfde keuken en badkamer en hebben wij nog niet veel laten veranderen aan het interieur. Zo hebben wij nog altijd dezelfde bank met de stoelen. Wel hebben we veel nieuwe kastjes en andere dingen toegevoegd of vervangen in het interieur. Toch bleven echt grote verbouwingen uit. Hier komt nu wel weer verandering in. Zo hebben we ervoor gekozen om bij onze keuken een stuk aanbouw te laten bouwen. Hierdoor krijgen we veel meer ruimte rond de eettafel en kunnen we ook kiezen voor een grotere keuken. Deze verbouwing wouden wij al een hele tijd doen omdat wij hier toch iets aan ruimte missen. 

Verbouwing op de benedenverdieping

Op de benedenverdieping ga ik een aantal dingen laten vervangen en verbouwen. Zo wordt bijna de volledige keuken verbouwd. Hier komt een nieuwe keuken in en komt er bij het stukje aanbouw een nieuwe eetruimte waar ook een kachel wordt geplaatst. Dit is toch een grote verbouwing die ook wel even gaat duren en waar ook de nodige ruimte voor nodig is. Op het moment dat deze verbouwing begint gaan we ook gelijk verder met andere verbouwingen. Zo worden er nieuwe kozijnen geplaatst door Kunststof Kozijnen Almere omdat de oude langzaam begonnen te rotten en andere problemen hadden die voor ons de keuze maakten om nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Deze verbouwing op de benedenverdieping is uiteindelijk erg snel en vakkundig gedaan waardoor we snel verder konden naar de bovenverdieping.

Verbouwing op de bovenverdieping

Ook op de bovenverdieping moest er een aantal dingen worden vervangen. Zo hebben we ervoor gekozen om een nieuwe moderne badkamer te laten plaatsen. Hebben we de vloerbedekking laten vervangen voor laminaat. Daarnaast is het oude behang weggehaald en is er een groot deel opnieuw geschilderd. Zowel op de slaapkamers als op de overloop is dit gedaan. Zo heeft de woning inmiddels en complete moderne en nieuwe look gekregen. Een hele verandering ten opzichte van wat het eerder was. Een grote verbouwing die ook een groot verschil heeft gemaakt en waar we uiteindelijk erg tevreden op terug kijken.