Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren

Laatst kwam ik de advertentie ‘Klik hier voor lamelparket outlet’ tegen. En daar was ik direct in geïnteresseerd! Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe houten vloer. En natuurlijk daar het liefst niet al te veel voor te betalen. Daarom kwam zo’n outlet uiteraard heel erg mooi uit. Ik klikte er dan dus ook op en kwam terecht op de website van baxhouthandel.com.

Lamelparket van Bax Houthandel

Bij een overzicht van de houtsoorten viel lamelparket mij direct op. Dat zag er namelijk erg natuurlijk uit. Tegenwoordig heb je ook witte en zwarte houten vloeren. Maar zoiets zoek ik helemaal niet! Ik heb liever iets met een natuurlijke look. En dus vond ik lamelparket heel erg mooi. Ook zag ik een aantal voorbeelden van waar ze die houten vloer al hadden gelegd in een woonkamer. En eentje zag er wat betreft de indeling en woninginrichting echt behoorlijk hetzelfde uit! Daarom heb ik dan ook gekozen om contact op te nemen met Bax Houthandel. En daarbij aan te geven dat ik geïnteresseerd ben in het lamelparket van hen. Dat deed ik dan ook. En vervolgens werd ik uitgenodigd om eens langs te komen in hun vestiging. Dat was namelijk helemaal niet zo ver weg voor mij.

Winkel

Bij de winkel van Bax Houthandel aangekomen werd ik direct geïnformeerd over waar ik het beste op kon letten bij een houten vloer. En natuurlijk specifiek bij lamelparket. Want hij wist ook al dat ik daarin geïnteresseerd was. Hij nam mij dan ook mee naar hun mogelijkheden. En met eigen ogen zagen deze houten vloeren er nog mooier uit dan op afbeeldingen op de website. Ook kan ik op deze manier de kwaliteit veel beter beoordelen.

Inmiddels ligt het lamelparket in mijn woning. En kan ik het bij iedereen zeker aanbevelen om deze houten vloer te kopen bij Bax Houthandel!

Voor meer info :