Huizenplan
Image default
Financieel

Last van een debiteur

Laatst had ik weer eens een klant die zijn factuur niet wou betalen. Ik had een tijdje geleden een bestelling van hem ontvangen. En heb vervolgens de door hem bestelde producten ruim voor de deadline afgeleverd. Maar helaas heb ik nooit het geld ontvangen waar ik recht op heb. Hierbij had ik dus last van een debiteur. En na zelf heel erg veel na gebeld te hebben, besloot ik dan ook om de hulp van een incassobureau te gaan gebruiken. Echter had ik hier – gelukkig – nog helemaal geen ervaring mee. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken.

Incassobureau Van Loon

Na enige tijd op het internet gezocht te hebben naar een incassobureau, vond ik Van Loon Incasso Advocaten, incassoadvocaten.nl. Daar las ik op de website dat zij voor allerlei verschillende bedragen in te schakelen zijn. Dat kwam mooi uit. Want het ging hier niet om een heel erg hoog bedrag bij deze debiteur. Maar ik heb er al wel eens vaker last van gehad. En toen ging het wel degelijk om grote bedragen. Daarom heb ik dan ook contact opgenomen met Incasso Advocaten. Ik belde hen op en deed mijn verhaal. Daarbij vroegen zij nog ter bevestiging of dat ik echt een bevestiging had van de bestelling en zwart op wit had staan, met handtekening, dat ik het had afgeleverd. Toen ik dat bevestigde zijn zij, nadat ze hun werkwijze hadden uitgelegd, direct aan de slag gegaan. Er werd in ieder geval gelijk een brief uit gestuurd met daarin de vermelding voor de debiteur dat ik een incassobureau heb ingeschakeld.

Vervolgens, nadat er ook een keer was na gebeld, werd de factuur ineens betaald! Natuurlijk is dat een opluchting. Maar ook jammer dat dat dan pas gebeurd wanneer ik een incassobureau inschakel. Echter kan ik de Incasso Advocaten alsnog van harte aanbevelen! Voor meer informatie kun je ook op hun website kijken. 

Voor meer info :