Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Kozijnen Deventer van ongekende kwaliteit

Kozijnen Deventer biedt u kozijnen van hoogwaardige kwaliteit. Elk kozijn is voorzien van het Politie Keurwerk Veilig Wonen keurmerk waardoor u onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe kozijnen. Bij ons krijgt u de gewenste service die u gewend bent en is het mogelijk om elke wens te realiseren. Wij bieden verschillende vormen en leveren de kozijnen geverfd en klaar voor installatie. De kozijnen Deventer werkt de kozijnen af met een DTS-kunststof waardoor de kozijnen langer mee gaan en er geen houtrot optreedt. Zo hoeft u hier niet meer naar om te kijken en kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe kozijnen.

Kozijnen Deventer voor al wensen

Bij kozijnen Deventer helpen we u graag verder om uw huis die mooie, warme uitstraling te hebben. Wij leveren en installeren verschillende kozijnen voor particulieren en bedrijven. Zo is het mogelijk om een kozijn in een bepaalde vorm te doen, zoals rond of met een toog. Bij elk type kozijn zullen we zorgen dat de afwerking tot in de puntjes geregeld is. Ook is het mogelijk om kiep – en draairaamkozijnen te installeren. Dit geeft u veel vrijheid doordat het raam niet compleet opengezet moet worden. Alle kozijnen van kozijnen in Deventer hebben een garantie van 10 jaar mits het gevraagde onderhoud heeft gehad.

Heeft u liever een houten dakkapel met kozijnen? Bij kozijnen Deventer installeren we ook houten dakkappelen. Dit is natuurlijk het pronkstuk op uw huis en zorgt ervoor dat al uw buren jaloers zullen worden. Elk dakkapel en kozijnen zullen vanuit onze eigen timmerfabriek gemaakt worden waarna deze bij u thuis of op kantoor geïnstalleerd zal worden. 

Wij adviseren u graag over onze kozijnen en kunt u heel eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen. Ook als u uw huidige kozijnen wil vervangen. Maak vandaag nog een afspraak en krijg waar voor uw geld.