Huizenplan
Image default
Bouwmaterialen

Verschillende soorten RVS Schroeven

RVS schroeven kopen bij bouworder.nl

 

Ben je op zoek naar RVS schroeven en wil je deze graag online bestellen? Bij bouworder.nl vind je verschillende soorten RVS schroeven die geschikt zijn voor verschillende klussen. RVS staat namelijk voor Roestvrij stalen schroeven en deze zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Benieuwd waar je RVS schroeven allemaal voor kunt gebruiken? Lees het hieronder!

 

Wat is een RVS schroef?

 

Een RVS schroef is een schroef die voor 11% bestaat uit chroom en maximaal 1,2% uit koolstof. RVS schroeven zijn zeer bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Hierbij moet jedenken aan wind, regen etc. Maar de RVS schroeven kunnen niet alleen heel goed tegen de verschillende weersomstandigheden, ze kunnen ook erg goed tegen bacteriën en veel verschillende soorten chemicaliën. RVS schroeven kunnen dus prima tegen roest. 

 

Verschillende soorten RVS schroeven

 

Er zijn veel verschillende soorten schroeven, maar ook in de categorie RVS schroeven zijn er weer verschillende soorten schroeven. Zo vind je bij bouworder.nl bijvoorbeeld RVS schroeven voor vlonders, maar ook voor spaanplaten. Maar niet alleen hier zit verschil in ook zijn er verschillende soorten koppen die de schroeven hebben. Het is daarom altijd belangrijk om van te voren goed te bedenken welke schroef je nodig hebt, zodat je zeker weet dat je de juiste schroef in huis krijgt!

 

Vragen over de verschillende RVS schroeven?

 

Heb je toch nog een vraag over één van de RVS schroeven of weet je niet zo goed welke schroef je moet bestellen? Dan kan je altijd terecht bij één van onze medewerkers. Je kan erg makkelijk contact met ons opnemen en wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk. Wij willen er namelijk voor zorgen dat het klussen een stuk makkelijker gemaakt wordt en dat jij je producten zo snel mogelijk in huis hebt, zodat je direct aan de slag kan gaan.

 

 

Voor meer info : https://www.bouworder.nl/schroeven/rvs-schroeven/

Gerelateerde artikelen

Waar moet je op letten bij een glaszetter? 5 tips

Afspraak maken met de wasmachine reparatie service van Rotterdam

Een bouwlamp voor op uw terrein